adscode
adscode

LG G Pro 2 Görüntüleri Ortaya Çıktı!

LG’nin uzun süredir konuşulan ve gelecek ay MWC 2014′te tanıtılması beklenen LG G Pro 2′nin görüntüleri internete sızdırıldı.

LG G Pro 2 Görüntüleri Ortaya Çıktı!
Bilim Teknoloji
LG’nin MWC 2014 etkinliğinde görücüye çıkması beklenen cihazlardan biri olan Pro 2 uzun süredir konuşulmakta. Birçok farklı sızdırma ve iddia ile gündeme gelen bu cihazın son olarak görüntüleri ortaya çıktı. LG Pro 2′nin özelliklerine bakacak olursak önceki G Pro modelindeki 5.5 inç büyüklüğündeki ekran 6 inç büyüklüğe çıkarılacağı söylenmekte. Ayrıca G Pro 2′de kullanılması beklenen ekranın Full HD veya 2K çözünürlüğünde olması bekleniyor. Snapdragon 800 yongaseti ve 3 GB RAM‘de LG G Pro 2′nin beklenen özelliklerinden.

Sızdırılan görüntülere baktığımızda LG G2′de kullanmaya başlanan arka bölümdeki kamera altındaki kontrol tuşları yer almakta. LG Optimus G Pro’nun devam modeli olan G Pro 2′nin firmanın güçlü silahlarından biri olması bekleniyor. Phablet segmentindeki bu cihazın LG’nin yeni amiral gemisi olması beklenen LG G3 ile beraber ilerleyen aylarda satışa sunulması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde LG, G Pro 2 modelini de onayladığını ve MWC 2014′te tanıtılacağını açıklamıştı.

scroll.com.tr

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)