adscode
adscode

LG iki yeni uygun fiyatlı cihaz duyurdu

LG iki yeni L serisi cihaz duyurdu. Cihazlar IFA kapsamında tanıtılacak.

LG iki yeni uygun fiyatlı cihaz duyurdu
Bilim Teknoloji
LG iki yeni uygun fiyatlı L serisi akıllı telefon duyurdu. Yalnızca 3G teknolojisine sahip olan LG L Fino ve L Bello Berlin’de düzenlenecek IFA organizasyonu kapsamında görücüye çıkacak. Güney Koreli teknoloji devinin yeni stratejisi doğrultusunda her iki cihazda Android 4.4.2 KitKat ve özel UX kullanıcı arayüzü ile birlikte geliyor.

LG L Bello, LG L Fino’ya göre teknik özellikleri bakımından daha önde bir cihaz olarak dikkat çekiyor. LG L Bello’nun teknik özelliklerine bakacak olursak cihazın 1.3 GHz dört çekirdekli işlemciye, 5 inç FWVGA 480p çözünürlüğünde IPS ekrana, 8 megapiksel kameraya sahip olduğunu görüyoruz. Bunlara ek olarak cihazda 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Depolama alanı micro SD kart desteği ile arttırılabiliyor.

LG L Bello’nun boyutları ise şöyle; 138.2x 70.6x 10.7mm. Son olarak cihazda 2,540 mAh’lik bir batarya bulunduğunu söylemekte yarar var.

LG L Fino’nun teknik özelliklerine yakında bakacak olursak ise karşımıza ilk olarak 4.5 inç WVGA ekranı çıkıyor. Cihazda 1.2GHz dört çekirdekli işlemcinin yanı sıra 8 megapiksel kamera, 1 GB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı bulunuyor. L Fino’nun bataryası ise 1,900 mAh.

LG L Fino’nun boyutları ise 127.5 x 67.9 x 11.9mm olarak karşımıza çıkıyor. Buna ek olarak cihazın siyah, beyaz, altın, kırmızı ve yeşil renkleri bulunuyor.

Her iki cihazda ilk olarak bu ay içerisinde Latin Amerika pazarında satışa sunulacak. Cihazların çok yakında da diğer pazarlara sunulması ön görülüyor. Fiyat belirlemeleri ise ülkeye göre ayarlanıyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)