adscode
adscode

Lise ve üniversiteyi bir haftada bitirdi

16 yaşındaki Grace Bush, Florida'da yalnızca çalışkan öğrencilere üniversite ve liseyi birlikte okuma imkânı sağlayan okuldan iki diplomayla mezun oldu. Hayali bir gün ABD Adalet Bakanı olmak.

Lise ve üniversiteyi bir haftada bitirdi
Dünyadan Haberler
Bush, geçtiğimiz cuma günü Florida Atlantik Eğitim Kurumu'nun üniversitesinden Ceza Hukuku lisans diploması aldı. Başarılı öğrenci, aynı eğitim kurumunun lise bölümünden gelecek mezuniyet belgesini ise bu cuma günü alacak. ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 16 yaşındaki Grace Bush adlı öğrenci bir hafta aralıkla lise ve üniversite diploması alarak olağanüstü bir başarıya imzaya attı. Bush bu başarısını, belirli şartları yerine getiren öğrencilere aynı anda hem lise hem de üniversite derslerini alabilme imkanı sunan bir program sayesinde gerçekleştirdi.

"13 yaşında başladığım programı, yaz dönemlerinde de aldığım dersler sayesinde 4 yıldan kısa bir sürede bitirmeyi başardım" diyen Bush bundan sonraki hedefinin de yine hukuk alanında bir master derecesi almak olduğunu söylüyor. 9 çocuklu bir ailenin 3'üncü kızı olan Grace Bush, başarısını haber yapan gazetecilere de "Bir gün ABD'nin adalet bakanı olacağım" diyerek hedefini yüksek tuttuğunu anlattı. Bush'un ailesi ise kızlarının başarısından memnun. Grace'in 2 yaşında okumaya başladığını söyleyen annesi kızının koyduğu hedeflere ulaşacağından emin olduğunu bildirdi.

6 SAAT UYUYOR, MÜZİĞE BİLE VAKİT AYIRABİLİYOR
9 çocuklu ailenin kızı olan Grace Bush iki diplomayı birden alabilmek için oldukça disiplinli bir yaşam sürdüğünü ancak hiçbir zaman hobilerinden de vazgeçmediğini söylüyor. Bush her sabah 05:30'da yataktan kalktığını, iki farklı orkestrada flüt çaldığını söylüyor. Günde 6 saat uyuyan Bush "Bazen çocukluğumu yaşayamadığımı düşünsem de mutluyum" diyor.haber7



 
bu haberi arkadaşlarına göster
Paylaş Tweetle LinkedIn

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)