adscode
adscode

Liselilerden, kardeşlere hijyen dersi

Mektebim Büyükçekmece Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, anaokulunda eğitim gören çocukları ziyaret ederek hijyen konusunda bilgi paylaşımında bulundular.

Liselilerden, kardeşlere hijyen dersi
Üniversite
3-6 yaş arası öğrencilere video animasyon ve oyunlar eşliğinde bilgi veren Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, küçük yaşlardan itibaren edinilecek bilgilerin çocuklarda çok daha kalıcı olduğunun altını çizdi.

Sağlık alanında eğitimlerine devam eden lise öğrencileri, anaokulun öğrencilerine örnek olmak, sağlık ve hijyen konusunda edindikleri bilgileri paylaşmak adına İstanbul, Adana, Ankara, İzmir, Yalova, Yozgat’ta bulunan anaokullarına ziyaretlerini sürdürecekler.

Mektebim Büyükçekmece Anaokulu ile ilk ziyaretlerini gerçekleştiren sağlık lisesi öğrencileri, doğru diş fırçalama teknikleri, ağız bakımı, hijyen, el yıkama alışkanlığı gibi konularda çocuklara bilgiler verdi.

Çizgi animasyonlarla çocukların ilgisini çekmeyi amaçlaya öğrenciler, oyunlar aracılığı ile alışkanlıkların erken yaşlarda kazandırılabileceğini, özellikle okul öncesi eğitimin bu konuda çok önemli olduğunu belirttiler.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)