adscode
adscode

London School of Business and Finance ile LMU Yeni Bir Stratejik Ortaklığa İmza Atıyor

London School of Business and Finance (LSBF) ile London Metropolitan Üniversitesi (London Met), kaliteli, sektör bağlantılı bir yüksek öğrenim sunmak üzere bugün yeni bir ortaklık anlaşması yaptıklarını…

London School of Business and Finance ile LMU Yeni Bir Stratejik Ortaklığa İmza Atıyor
Yurtdışı Eğitim

 

 

Bu ortaklık kapsamında, London Metropolitan Üniversitesi tasdikli yeni lisans, lisansüstü ve mesleki programlar, hem İngiliz hem de uluslararası öğrenciler için LSBF tarafından İngiltere'deki kampüslerinde verilecek.

 

Bu yeni programlar, öğrencilere esin verici bir akademik eğitim sağlıyor. Öğrencilerin Finans ve Pazarlama Yönetimi'nden Girişimcilik ve Lüks Marka Yönetimi'ne birçok sektörle ilgili, iş dünyasının yeni gelişen alanlarında uzmanlaşma fırsatları olacak.

 

LSBF'in misyonu, uzmanlık dallarında eğitim vermek ve farklı sektörlerden gelen profesyonellere dünya çapında bir kariyer sahibi olmaları için iş dünyasında ihtiyaç duyulan bilgileri kazandırmaktır. London Metropolitan Üniversitesi ise çok farklı altyapılardan gelen hem yerli hem de uluslararası öğrencilere ekonomik ve kaliteli bir eğitim sunmayı hedeflemiştir.

 

London School of Business and Finance Rektör Yardımcısı Profesör James Kirkbride şöyle diyor:

 

"LSBF, London Metropolitan Üniversitesi'nin yeni ortağı olmaktan dolayı gurur duyuyor. Sadece değerlerimizi paylaşmakla kalmayıp aynı zamanda yüksek öğrenim standartlarında en iyiyi de sunan ortaklarla çalışıyoruz. London Metropolitan Üniversitesi, İngiliz Yüksek Öğrenimindeki değişimlerin her zaman ön saflarındadır ve öğrenci deneyimine, kariyer desteğine ve istihdam edilmelerine verdikleri önem LSBF'in değer verdiği ölçüdedir." 

 

"Yüksek Öğrenimde ortaklıklar işe yarar, çünkü kolektif başarı için her kurumun güçlü olduğu yönleri paylaşması esasına dayanır. Bu ortaklık, sadece sunduğumuz programları çoğaltmakla kalmayacak, aynı zamanda öğrenciler için bir dünya seçenek ve fırsat da yaratacak."

 

London Metropolitan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Malcolm Gillies ise şöyle diyor:

"LSBF ile kurulan bu ortaklık, birçok farklı kurum tarafından sunulan London Metropolitan Üniversitesi tasdikli programların 10 yıllık geçmişine dayanan büyük ölçekli bir girişimdir. London Metropolitan Üniversitesi'nin kendisi, 1848'den bu yana Londra'da işletme eğitimi veriyor ve Londra'daki yaşama ve daha pek çok şeye önemli katkılarda bulunuyor."

"Kaliteli eğitimi mümkün olan en çok sayıdaki öğrenciye sağlamak, üniversitenin her zaman gündeminde olmuştur. LSBF ile bu ortaklık, Yüksek Öğrenime gösterdiğimiz girişimci ve yenilikçi yaklaşımımızın bir kanıtıdır."

 

"Bunu her iki kuruma da faydası olan stratejik bir ittifak olarak görüyoruz. London Metropolitan Üniversitesi, köklü üniversite geçmişini ve tasdikli birçok programını beraberinde getirirken LSBF, özellikle niş temelli işletme ve finans programları açısından, gelişmekte olan piyasa bilgisini getiriyor."

 

Uluslararası öğrencilerin ortaklaşa sponsorluğunun da dahil olduğu bu yeni ilişki, LSBF ve London Metropolitan Üniversitesi'nin öğrenci hizmetleri hususunda derin ve bütüncül bir ortaklıkta fikir birliğine vardıkları anlamına geliyor.  

 

Programlar, tam-zamanlı veya yarı-zamanlı olarak LSBF'in İngiltere'deki bütün kampüslerinde ve LSBF'in online öğrenim ortağı, ödüllü online platform Interactive üzerinden sunulmakta olup 12 Nisan 2012'den* itibaren kayıt yaptıracak tüm İngiliz ve uluslararası öğrencilere açıktır. Uluslararası öğrencilerin öğrenim görebilmeleri için eğitime kabul edildiklerinin bir teyidi olan CAS (Confirmation of Acceptance for Studies) için başvurmaları gerekiyor. Kurulan yeni ortaklığımızla London Metropolitan Üniversitesi ve LSBF, uluslararası öğrencilere ortaklaşa sponsor olacaklar.

 

 

 

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)