adscode
adscode

Makel'den Çocuk Sağlık Ünitesi'ne Sosyal Sorumluluk Desteği

​Makel Şirketler Grubu, Çapa’ yer alan İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda belli bir üniteyi baştan aşağı yeniledi. Hastanede yenileme bekleyen…

Makel'den Çocuk Sağlık Ünitesi'ne Sosyal Sorumluluk Desteği
Türkiye'den Haberler
Yenilenen servislerin hizmete girmesinden dolayı düzenlenen törene Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk, İstanbul Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Feyza Darendeliler, Bayrampaşa Sağlık Grup Başkanı Aydın Korkmaz, Makel Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan ve Makel Yönetim Kurulu  üyeleri Turgay Yalçınkaya ve Günay Yalçınkaya katıldılar.

Makel Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan ise firma olarak sosyal sorumlulukları gereği firma olarak üzerlerine düşeni her zaman yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını belirterek, “Her yıl olduğu gibi böylesine hassas bir sorumluluğu üstlenmekten dolayı çok mutluyuz. Bizim desteklerimiz burada bitmeyecek ve devam edecek. Çocuklarımız geleceğimiz. Onlara en iyi koşullarda bakmalı ve sahip çıkmalıyız. Çocuklara ve gençlere vereceğimiz destekler artarak devam edecek. Başka iş adamlarının bu hastaneye sahip çıkacaklarına inanıyorum. Bayrampaşa Sağlık Grup Başkanı Aydın Korkmaz hocamız ve Çapa’daki Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları kliniğindeki Prof. Dr. Ayşe Kılıç yenileme konusunda bize ulaştığında tereddütsüz hemen kabul ettik.  Hasta çocuklarımıza şifaya kavuşmasında az da olsa faydamız oluyorsa ne mutlu bize” dedi.

Konuşmalarından ardından Prof. Dr. Feyza Darendeliler tarafından hayırsever iş adamları ve Makel Yönetim Kurulu Başkanı Necati Çalışkan’a , katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)