adscode
adscode

Maltepeli Çocuklar "Karne Şenliği"nde

Maltepe Belediyesi'nin yarıyıl tatilinde çocuklar için düzenlediği "Karne Şenliği" coşkulu başladı.

Maltepeli Çocuklar "Karne Şenliği"nde
Etkinlikler
Çocukların doyasıya eğlendiği şenliklerde, pamuk şeker, sosis balon yapmaca, yüz boyama gibi aktivitelerin yanı sıra çocuk tiyatroları da düzenlendi.

Sömestr tatilinde çocukları unutmayan Maltepe Belediyesi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde (TSKM) "Karne Şenliği" düzenledi. Coşkulu başlayan şenlikte çocuklar, maskotlar ve pamuk şeker ikramı eşliğinde, yüz boyama ve sosis balon yapmaca gibi aktivitelere eğlenceye doydu. Öğrencilerin, yoğun geçen birinci eğitim-öğretim döneminin ardından motivasyonunu arttırmak için düzenlenen şenlikte çocuklar, TSKM'de yer alan başta Dinozor Müzesi olmak üzere diğer müzeleri ve çocuk kütüphanesini de gezme imkânı buldu.

26 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında devam edecek şenlikte, "Denizci Sinbad" oyunuyla perdelerini açan çocuk tiyatrosu da, "Sevimli Dinozor", "Mıknatıs Çocuk", "Tatlı Rüyalar", "Gizemli Yolculuk", "Çık Dışarıya Oynayalım" ve  "Küçük Prens" adlı oyunları sahneleyecek. Şenlikler kapsamında ayrıca ünlü yazar ve şair Sunay Akın, "Hayallerin Ayak İzleri" adlı söyleşiyle öğrenciler ve velileriyle buluşacak. (27.01.2015)

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)