adscode
adscode

'Marmaris' İstanbul'a geldi

Marmarİst Karma Güzel Sanatlar Sergisi”nin açılışı, Cuma akşamı İstanbul Yeni Kadıköy Vapur İskelesi üzerindeki Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi’nde gerçekleşti.

'Marmaris' İstanbul'a geldi
Kültür Sanat
9. Uluslararası Marmaris Kadın ve Sanat Festivali kapsamındaki serginin açılışı, sanatseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleti. Yazar Damla Özlüer’in gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından Kalimerhaba Derneği Başkanı tiyatrocu Selma Sonat, kendisini hiç yalnız bırakmayan sanatçı dostlarına teşekkür etti.

Güzel Sanatlar konusunda yaratıcılıklarını sergileyen 100 katılımcının yaklaşık 250 eserini sanatseverlerin beğenisine sunan sergi, 16 Mart’a kadar 11:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Her gün on binlerce insanın geçtiği İstanbul Yeni Kadıköy Vapur İskelesi’nde açılan sergi, Marmaris’i kültür ve sanat etkinlikleriyle tanıtmayı amaçlayan etkinliklerinden biri… 

“KAFASINDA SANAT ÇİÇEKLERİ AÇAN KADIN ÖDÜLÜ” AYŞEGÜL ABAY’A

Bu yıl dokuzuncusu düzenlenen festivalde, sadece bir kadına verilen, “Kafasında Sanat Çiçekleri Açan Kadın Ödülüne” bu yıl, düzenlediği temalı sergilerle sanatçılara ev sahipliği yapan Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi Yöneticisi Ayşegül Abay layık görüldü.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)