adscode
adscode

MEF Rektörü Adayların Sorularını Yanıtlıyor

Bu yıl ilk öğrencilerini almaya hazırlanan MEF Üniversitesi 1-17 Temmuz tarihleri arasında Maslak Kampüsü ve Beşiktaş İletişim Merkezi’nde Tercih Günleri düzenliyor.

MEF Rektörü Adayların Sorularını Yanıtlıyor
Üniversite
Öğrencilerinin tamamını yüzde 25 ile yüzde 100 arasında değişen oranlarda burslu olarak alacak üniversite, Eğitim, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık olmak üzere dört fakültede 12 bölüme toplam 520 öğrenci kabul edecek.

Tercih Günleri boyunca aday öğrencilerle, uzman rehber öğretmenler, akademisyen ve profesyoneller bir araya gelecek.

Ayrıca adaylar, MEF Üniversitesi’nin Rektörü Prof. Dr. Muhammed Şahin'e direkt cep telefonundan ulaşarak merak ettikleri soruları yöneltebilecekler.

Rektör ile öğrenci arasında hiçbir engel olmaması gerektiğini dile getiren Prof. Dr. Muhammed Şahin, "Tercih dönemi boyunca dileyen tüm aday öğrenciler ve aileleri beni direkt cep telefonum 0549 778 55 00’dan arayabilirler. Bu önemli süreçte onlara her zaman destek ve yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Tercih günlerinde adaylar, üniversitenin akademik kadrosundan meslek seçimi ve üniversite hayatı hakkında bilgi alabilecekler ve Arıkanlı Holding’in 29 şirketinden üst düzey yöneticilere profesyonel iş hayatıyla ilgili merak ettikleri soruları yöneltebilecekler.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)