adscode
adscode

MEF ÜNİVERSİTESİ’NİN İLK TEDx’İ ‘‘GELECEK VE SEN’’ TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ

‘‘Paylaşmaya Değer Fikirler’’ ilkesiyle dünyanın birçok yerinde yapılan TEDx bu sefer de MEF Üniversitesi öğrencilerinin organizasyonuyla ‘‘Gelecek ve Sen’’ teması altında 24 Mart’ta Tedx MEF Üniversitesi…

MEF ÜNİVERSİTESİ’NİN İLK TEDx’İ ‘‘GELECEK VE SEN’’ TEMASIYLA GERÇEKLEŞTİ
Üniversite
MEF Üniversitesi’nde ilk kez düzenlenen TEDx etkinliği, TED tarafından lisanslanmış, tamamı gönüllülerden oluşan ve kar amacı gütmeyen bir öğrenci organizasyonu olarak genç girişimci ve liderlerden usta sanatçılara kadar birçok dalda yetkinliğe sahip konuşmacıları “Gelecek ve Sen” teması altında birleştirdi. TEDxMEFUniversity’de Türkiye’nin başarılı tiyatrocularından Levent Üzümcü, moda dünyasının önemli ismi Tanju Babacan ve Cumhuriyet ve Dünya gazeteleri yazarlarından Psikolog Hilal Bebek, Volkan Akı, dijital pazarlama alanında yaptığı konuşmalarla tanınan Mustafa İçil, Ekonomist Beste Naz Köksal, Reklamcı ve Youtuber Volkan Öge, Girişimci Bedriye Berber Engin ve MEF Üniversitesi Öğrencisi Alperen Usta izleyicilerle gelecek hakkındaki fikirlerini paylaştılar.

MEF Üniversitesi TEDx’in Küratörü Endüstri Mühendisliği 3. Sınıf öğrencisi Onur Dursun ‘‘Üniversitemizden gönüllü arkadaşlarım ile yaklaşık 6 aydır TEDxMEFUniversity için çalıştık. Dünyada ve Ülkemizde büyük ilgi gören TEDx etkinliğini MEF Üniversitesi’nde ilk defa gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Konuşmacılarımız ve izleyicilerimizle başarılı bir konferans gerçekleştirdik.’’ dedi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)