adscode
adscode

Mesleki staj ile sektörün geleceği garanti

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Türkiye mobilya sektörünün karşılaştığı spesifik zorluklara ve fırsatlara dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz günlerde bir çalıştay düzenledi.

Mesleki staj ile sektörün geleceği garanti
Eğitim
Çalıştayda İnsan Kaynakları, Satış Sonrası Servis Hizmetleri ve Tüketici Hakem Heyetlerinin Yetkinlikleri, Yeterlilikleri ve Karar Süreçlerindeki Etkileri’nin masaya yatırıldığı toplantıda üyeler; mobilya sektörüyle ilgili fikirlerini, deneyimlerini ve en doğru uygulamaları tartışma ve paylaşma fırsatı buldu.

Türkiye mobilya sektörünün tüm paydaşlarını tek çatı altında toplayan MOSDER,  Türkiye ekonomisin lokomotif sektörlerinden biri olan mobilya sektörünün karşılaştığı spesifik zorluklara vxe fırsatlara dikkat çekmek amacıyla geçtiğimiz günlerde bir çalıştay düzenledi.

Şirketlerde kuşak çatışmaları yönetilmeli

Çalıştayda ‘İnsan Kaynakları’, ‘Satış Sonrası Servis Hizmetleri’ ve ‘Tüketici Hakem Heyetlerinin Yetkinlikleri, Yeterlilikleri ve Karar Süreçlerindeki Etkileri’ni masaya yatıran sektör temsilcileri, sektörü daha cazip kılmak için;  tasarım atölyelerinde fiili uygulamalı ihtiyari ve uzun dönem stajlarda teşvik getirilmesi konusunda görüş birliğine vardı. Bu farkındalıkla işyerlerinde gerek yönetici, gerekse yönetici-çalışanlar arasında oluşan kuşak çatışmalarının uygun şekilde yönetilmesinin işletmelerin menfaatine olacağını ve işgücü sirkülasyonunun azaltılması konusunda da MOSDER’in sosyal medya hesapları üzerinden farkındalık oluşturulmasına karar verildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)