adscode
adscode

Meteoroloji İstanbulluları saat 17.00 için uyardı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan "meteorolojik uyarı"ya göre, İstanbul'da akşam saatlerinde sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji İstanbulluları saat 17.00 için uyardı
Türkiye'den Haberler
Meteorolojinin yaptığı açıklama şöyle: Bugün akşam saatlerinden itibaren (17:00-24:00 TSİ arası) İstanbul'da sağanak yağmurun etkili (10-25 mm) olacağının tahmin edildiğinden, ulaşımda aksama ve küçük çaplı "su baskını" gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

METEOROLOJİ'DEN DENİZCİLERE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi, Bodrum-Kaş açıklarında fırtına beklendiği uyarısında bulundu. Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışlar Muğla il genelinde ve Antalya'nın merkez ve batı ilçelerinde kuvvetli olacak. Hava sıcaklığı sahilde 1-2 derece azalacak, iç kesimlerde ise 1-2 derece artacak. Rüzgar güney yönlerden orta, yer yer kuvvetli, yağış anında zaman zaman fırtına şeklinde esecek. Denizlerde rüzgar güney yönlerden 4 ile 6, Bodrum-Kaş arası öğleden sonraya kadar 6 ile 8, gece saatlerinden itibaren kuzey yönlerden 2 ile 4 kuvvetinde esecek. Hava, zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Görüş, yağış anında 1 kilometreye kadar düşecek.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)