adscode
adscode

Meteorolojiden 6 il için Uyarı

Meteoroloji İstanbul, Ankara hava durumu raporunu açıkladı. Batı Karadeniz bölgesindeki 6 için yoğun kar yağışı uyarısı var.

Meteorolojiden 6 il için Uyarı
Türkiye'den Haberler
Meteoroloji son hava durumu raporunu yayınladı. İstanbul'un bugünkü hava durumu raporunda yağmur; Ankara hava durumu raporunda ise yüksek yerler için kar uyarısı verildi.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü bugün için bir çok ile kar uyarısı yaptı. Batı Karadeniz bölgesinde etkili olacak yağışların kıyı kesimlerinde şiddetli yağış iç kesimlerde ise kar bırakması bekleniyor.

Kastamonu, Bolu, Karabük, Zonguldak, Bartın ve Düzce'nin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı ve fırtına bekleniyor. 

Bu illerin 500 metre ve üzeri yerlerinde yoğun kar yağışı görülecek. Meteoroloji sitesinden yayınlanan uyarıda bu illerde yaşayan kişilerin olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları istendi. 

ŞİDDETLİ YAĞMUR BEKLENEN İLLER
Meteoroloji bir çok il için de şiddetli fırtına ve yağmur uyarısı verdi. Zonguldak, Bartın, Düzce ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

Meteorolojinin İstanbul için yayınladığı 5 günlük hava durumu raporunda yağmur ve kar görünmüyor. Bünyamin Sürmeli'nin açıklamalarına göre İstanbul'da bu hafta sıcaklıklar iyice düşecek. 10 Aralık'ta İstanbul'da kar yağışı görülecek. Kar yağışı İstanbul'da yüksek yerlerde etkili olacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)