adscode
adscode

Meteoroloji'den Şiddetli Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Denizi için şiddetli fırtına uyarısı yaptı. THY ise 75 seferini iptal etti. Öte yandan Pazartesi de İstanbul'da kar yağışının yeniden başlayacağı bildirildi.

Meteoroloji'den Şiddetli Fırtına Uyarısı
Türkiye'den Haberler
Cumartesi sabah saatlerinde başlaması beklenen fırtınanın 6 ila 8 kuvvetinde olacağı, feribot ulaşımı konusunda dikkatli olunması istendi.

Analiz Tahminler Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Cumartesi sabahından itibaren Marmara Denizi'nde şiddetli fırtına beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Marmara Denizi'nde Cumartesi günü '16.01.2016' ilk saatlerden itibaren güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde '50-75km/s' fırtına bekleniyor. Fırtınanın Marmara Denizi'nde aynı gün '16.01.2016' akşam saatlerinden  sonra etkisini azaltacağı tahmin ediliyor."

Hafta başı İstanbul'a kar geliyor

İstanbul'da haftasonu sıcaklıklar düşecek ve 18 Ocak Pazartesi'den itibaren ise özellikle İstanbul ve Marmara Bölgesinde kar yağışı başlayacak.

THY lodos nedeniyle 75 seferini iptal etti

Türk Hava Yolları (THY), bugün ve yarın Atatürk Havalimanı'nda beklenen kuvvetli lodos nedeniyle iç ve dış hatta 75 seferi iptal ettiğini duyurdu.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)