adscode
adscode

Microsoft Yaz Okulu Başvuruları Başladı

​Microsoft, öğrencilerin uygulama geliştirmeyi öğrenmelerine yönelik her sene düzenlediği Microsoft Yaz Okulu’nun başvurularının başladığını duyurdu. Ağustos ayı boyunca Microsoft’un İstanbul ofisinde…

Microsoft Yaz Okulu Başvuruları Başladı
Etkinlikler
İstanbul, 08 Nisan 2014 /Şirket Haberleri/ -- Türkiye’deki tüm üniversitelerin bilgisayar mühendisliği bölümü ve ilgili bölümlerinden öğrencilere açık olan Microsoft Türkiye Yaz Okulu’na 9 Mayıs 2014 tarihine kadar  başvurular gerçekleştirilecek. Başvuru sonuçları 29 Mayıs 2014 tarihinde açıklanacak. Yaz okulu, 4 Ağustos – 1 Eylül 2014 tarihlerinde Microsoft Türkiye İstanbul ofisinde gerçekleştirilecek. 
Program başvuru sürecinde, katılımcıların yaz okulu boyunca geliştirecekleri projelerin raporunu hazırlamaları ve Microsoft ile paylaşmaları gerekiyor. Projelerini geliştirirken birbirlerinden ve hocalarından yardım alabilecek olan katılımcılar, program sonunda ise projelerini Microsoft çalışanlarına ve bilişim dünyasındaki önemli firmalara sunma imkanı bulacaklar.

Öğrenciler Yaz Okulu’nda Eğlenirken Öğrenecekler

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Cavit Yantaç, bu yıl gerçekleştirilecek olan Microsoft Yaz Okulu’na dair şunları söyledi:
'Microsoft Türkiye Yaz Okulu programına katılacak öğrenciler 4 hafta boyunca Microsoft teknolojilerinde ve yazılım alanında uzman olan kişilerle tanışma fırsatı yakalayacak ve gelecekleri için oldukça yararlı olacak eğitimleri alma imkanına sahip olacak. Bu eğitimlerin yanı sıra, öğrenciler farklı şehirlerden bir çok dost edinip, yaz okulu kapsamında gerçekleştirilen sosyal aktivitelere de hep beraber katılma şansı yakalayacak. Geçen yıl yapılan yaz okulu etkinliğinde katılımcılar, Microsoft'un şirket içi salonunda Taekwando, masa tenisi gibi spor aktivitelerine, şirket dışında ise Paintball, Go Kart ve daha birçok eğlenceli aktiviteye katılıp keyifli zaman geçirmişlerdi' dedi.

Yantaç ayrıca, yaz okuluna katılan ve anlatılan konular üzerine yapılacak dönem sonu sınavında başarılı olanlar öğrencilere ‘Başarı Belgesi’ verileceğini belirtti.
Microsoft Türkiye Yaz Okulu 2014’e başvurmak için http://www.microsoft.com/turkiye/yazokulu2014/ sayfası 9 Mayıs 2014 tarihine kadar ziyaret edilebilir. Başvuru sonuçları ise, 29 Mayıs 2014 tarihinde Microsoft Kampüs Türkiye Facebook sayfasından (www.fb.com/mskampus) açıklanacaktır.

Microsoft Yaz Okulu Önemli Tarihleri

·         Başvuru dönemi : 1 Nisan – 9 Mayıs 2014
·         Proje önerisi gönderimi : 1 Nisan – 16 Mayıs 2014
·         Online mülakat : 19 Mayıs – 27 Mayıs 2014
·         Sonuçların açıklanması : 29 Mayıs 2014
·         Yaz Okulu : 4 Ağustos – 1 Eylül 2014
·         Proje – firma sunumları : 1 Eylül 2014
·         Bitirme projeleri ve staj defterlerinin teslimi : 15 Eylül 2014
·         Staj değerlendirme ve defterlerinin imzalanıp öğrencilere teslim süreci : 15 Eylül - 29 Eylül 2014

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)