adscode
adscode

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: YGS'ye geç kaldığı için giremeyen öğrencilere KDK rapor hazırlıyor

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, YGS'ye geç kaldıkları için giremeyen öğrencilerin şikayetleriyle ilgili Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) çalışma yaptığını belirterek 'KDK raporu bir çözüm olacaktır' diye…

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: YGS'ye geç kaldığı için giremeyen öğrencilere KDK rapor hazırlıyor
Eğitim
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Erbaa Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen "Umuda Mektup" programına katıldı.

Programın ardından Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ı ziyaret eden Bakan Yılmaz, gazetecilerin, Geçiş Sınavı'na (YGS) geç kaldıkları için giremeyen öğrencilerle ilgili sorusu üzerine, Kamu Denetçiliği Kurumu'nun (KDK) rapor hazırladığını söyledi.

Çalışmanın sürdüğünü ifade eden Yılmaz, "KDK'nın raporu henüz çıkmadı, inceleme yapacak. İnceme yaptıktan sonra KDK tarafından verilen raporların, hükümlerin, diğer kamu kuruluşları tarafından uygulanması lazım. Bakalım bir raporunu versin. Raporunu verdikten sonra da yeniden bir değerlendirme yapılabilir. 'KDK raporu bir çözüm olacaktır' diye düşünüyorum. KDK çok saygın bir kurum. Çok değerli hukukçular var. Başkanı ve üyeleri, her birisine sonsuz güveniyoruz. Onların vereceği karar, bu konudaki sorunu herkesin kabul edebileceği bir noktada çözüme kavuşturacaktır. Önce rapora bakalım. Çünkü bir sınav yapıldı, 'yeni bir sınav yap' denildiğinde acaba önde, arkada sıralama önemli biliyorsunuz. KDK raporunu beklemek lazım." değerlendirmesinde bulundu.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)