adscode
adscode

Minik Öğrencilere Karne Hediyeleri Unnado'dan

Türkiye’nin anne, bebek ve çocuklara yönelik ilk alışveriş kulübü unnado.com, yorucu bir okul dönemini geride bırakan çocuklara özel karne hediyeleri sunuyor. 31 Mayıs 2012, Perşembe günü, saat 08.00’a…

 Minik Öğrencilere Karne Hediyeleri Unnado'dan
Ortaokul

 

Tatil Oyunla Güzel

Unnado.com’un yaz tatili için çocuklara yönelik düzenlediği kampanyalarda yer alan fırsat ürünleri arasında kız ve erkek çocuklar için eğlenceli oyuncaklar avantajlı fiyatları ile dikkat çekiyor. Küçük amirallerin heyecanla oynayacakları Battleship, kız çocukların sevgilisi Pricess Celestia, ZıpZıp Kurbağa, Süper Tamirci, Yaramaz Köpek Balığı gibi eğlenceli oyuncaklar % 35’e varan indirim fırsatı ile satışa sunuluyor.

 

Parti Zamanı

Unnado.com, renkli ve birbirinden şık kostümleri ve parti malzemeleri ile minik öğrencilerin hayallerini gerçekleştiriyor. Minik hanımlar isterlerse uyuyan güzel ya da Sindirella olarak, minik beyler de Winnie The Pooh ya da Zorro olarak özel günlerinde, doğum günlerinde unutulmaz anlar yaşayabilirler. Birbirinden farkı, özel, sevimli parti malzemeleri ve kostümleri %50’ye varan indirim ile minikleri bekliyor.

 

Hem Eğlen Hem Öğren

Video sektörünün lider kuruluşlarından Tiglon filmleri unnado farkı ile çocukları bekliyor. Miniklerin eğlenebilecekleri seçkin filmler % 50’ye varan indirimler ile satışa sunuluyor. Miniklerin sevgilisi Dooodolls peluş bebekler de % 65, eğitici set ve kitapların bulunduğu YA-PA kampanyasında % 30 indirim imkanı bulunuyor.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)