adscode
adscode

Minikler Zübeyde Hanımı Unutmadı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, vefatının 94. yıl dönümünde Kartal Belediyesi’ne bağlı Atalar Merkez Kreş’te düzenlenen törenle anıldı.

Minikler Zübeyde Hanımı Unutmadı
Eğitim
Törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediye Meclis Üyeleri; Av. Perihan Sevim, Mehmet Tirgil, Kartal Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel, Ruhsat ve Denetim Müdürü Funda Aydoğan, kreş sorumluları ve öğretmenler katıldı. Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Dünyanın şuan içinde bulunduğu koşullarda Atatürk’ün ve fikirlerinin ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılmıştır ” dedi.
 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte minikler, Atatürk ve Zübeyde Hanım’ın sevdiği türküleri seslendirerek şiirler okudu. Kartal Merkez Kreş öğretmenlerinin oluşturduğu koro, Atatürk’ün sevdiği türkülerden oluşan repertuarla dinleyenleri mest etti. Zübeyde Hanım’ın hayatını konu alan sinevizyon gösterisi, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Başarılı bir anma etkinliğine imza atan minik öğrenciler ve öğretmenlerini tebrik eden Başkan Op. Dr. Altınok Öz, kreş öğrencileri ve öğretmenlerle fotoğraf çektirdi.
 

Törenin ardından konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Atamızın annesi Zübeyde Hanım’ın ölüm yıl dönümünde anma toplantısı yaptık. Merkez Kreş olarak çok güzel bir anma etkinliği düzenlendi. Hazırlayan öğretmen arkadaşlara ve idarecilere teşekkür ediyorum. Dünyanın şu an içinde bulunduğu koşullarda Atatürk’ün ve fikirlerinin ne kadar önemli olduğunu fark eden kişiler, bu anma toplantılarında onu ve kendisini dünyaya getiren annesinin değerini çok daha iyi anlamış olacaklar. Bu düşüncede olan arkadaşlarımız da böyle güzel bir anlama etkinliği düzenledi. Ben de huzurlarınızda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)