adscode
adscode

Mobil 1 Ekibi Üniversite Öğrencileriyle Buluşuyor

Mobil 1, Eylül 2014’de Koç Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi şenliklerinde üniversite öğrencileriyle bir araya geliyor.

Mobil 1 Ekibi Üniversite Öğrencileriyle Buluşuyor
Etkinlikler
Üniversite öğrencileri Mobil 1 aktivite çadırında yer alacak yarış simülatöründe Mobil 1 Racing Academy (M1RA) 2014 oyununu oynama imkanı bulurken, hediye kazanma şansı da yakalıyorlar.
 
ExxonMobil, marka bilinirliğini artırmak ve ürün bilgilerini daha geniş kitlelere aktarmak amacıyla yürüttüğü etkinliklerine üniversitelerle devam ediyor. Bu amaçla; dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1™ Eylül 2014’de Koç ve Sabancı Üniversitelerinde öğrencilerle buluşuyor.

Mobil 1 aktivite çadırı ilk olarak 19 Eylül 2014 Cuma günü Koç Üniversitesi’nin Rumelifeneri Kampüsü’nde kuruldu. Yüksek performans ve yakıt ekonomisine katkı sağlayan sentetik motor yağı ürünlerinin özelliklerini etkinliğe katılanlarla paylaşmayı hedefleyen Mobil 1™, üniversite öğrencilerine eğlenceli dakikalar geçirme imkanı da sundu.

Yaklaşık 10.000 kişinin katıldığı “Koç Fest” te öğrenciler, Mobil 1 yarış simülatöründe, Mobil 1 tarafından geliştirilen Racing Academy 2014 yarış oyununu oynama imkanı bulurken, aynı zamanda sürpriz hediyeler kazanma şansını da yakaladılar.   
Mobil 1 ekibinin sonraki durağı ise 27 Eylül 2014 Cumartesi günü Sabancı Üniversitesi’nin İstanbul Anadolu Yakası’ndaki kampüsü olacak.

Mobil 1™ hakkında
Dünyanın önde gelen sentetik motor yağı markası Mobil 1™, geleneksel motor yağlarının ötesinde performans sunan aşınma önleme teknolojisini içermektedir. Bu teknoloji, Mobil 1™’in otomobil üreticilerinin en katı standartlarını karşılamakta ve normal, hatta aşırı koşullar altında motor aşınmasına karşı üstün koruma sunmaktadır. Mobil 1™, kritik motor parçalarını korumak için aşırı uçlardaki sıcaklıklarda hızla akar ve motor  performansını en üst düzeye çıkarmaya ve motor ömrünü uzatmaya yardımcı olur.  Mobil, Mobil 1 ve 1 simgesi Exxon Mobil Corporation  veya iştiraklerinden birinin tescilli markalarıdır.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)