adscode
adscode

Muhteşem Yüzyıl, Okul Formaları ve Rakı!

Birbirini takip eden üç gün içinde bu üç konunun arka arkaya ülke gündemine oturması “demokrasi açısından” pek fazlaydı doğrusu.. Dün nereye gitsem sokaktaki oto parkçıdan, dükkandaki tezgahtara kadar…

Muhteşem Yüzyıl, Okul Formaları ve Rakı!
Genç Blog


Hemen herkes aralarında sözleşmiş gibi “sanki tüm sorunlar bitti de sıra dizilerin kaldırılmasına geldi”den başlıyor, “eğer kaldıracaklarsa diziler ve filmlerdeki şiddet sahnelerine, dinle ilgili gösterilen yalan yanlış bilgilere, cinlere perilere baksınlar” diye devam ediyor ve “okul formalarının kaldırılmasının sadece öğrencileri değil aileleri de nasıl sıkıntıya sokacağı” ile bitiriyordu.
TEPEDEN İNME..
Biri “benim çocuğuma pahalı kıyafet alacak imkanım yok, şimdi diğer çocuklara özenip bizden her gün ayrı kıyafet isteyecek, ne yapacağım” derken, diğeri “yalnız kıyafet mi, o kıyafetlere zengin çocukları kimbilir neler ekleyecek, bekle de gör” diyor, bir başkası “unutmayın, okul çevrelerinde uyuşturucu satanlar da artık öğrencilerin arasına karışacak ve onlardan ayırmak mümkün olmayacak” diye atılıyordu. Ki sonuncu nokta çok önemli, zira “okulların çevrelerinde konuşlanan” bu satıcıların nasıl büyük zarar verdiği biliniyor.
Ruhat Mengi'nin yazısının devamını okumak için tıklayın






Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)