adscode
adscode

Narkotik Eğitim Tırı Düzce Üniversitesi’nde

Narkotik Eğitim Tırı, Konuralp Yerleşkesinde Üniversitelilerin ziyaretine sunuldu.

Narkotik Eğitim Tırı Düzce Üniversitesi’nde
Üniversite

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün, madde kullanımı ve bağımlılıklarla ilgili doğru zannedilen yanlışlara dikkat çekmek; gençleri, ebeveynleri, eğitimcileri ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hayata geçirdiği Narkotik Eğitim Tırı, Konuralp Yerleşkesinde Üniversitelilerin ziyaretine sunuldu.

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBAM), Düzce İl Sağlık Müdürlüğü, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), Düzce Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Düzce İl Özel İdaresi’nin ortaklaşa düzenlediği bağımlılıkla mücadele programı kapsamında Düzce Üniversitesi Konuralp Kampüsü’ne gelen Narkotik Eğitim Tırını; Düzce Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dilek Demirezen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Tahir Güney, kurum çalışanları ve öğrenciler ziyaret etti.

Liseli öğrencilerin de ziyaret ettiği Eğitim Tırı’nda, madde kullanım probleminin fiziksel, psikolojik ve sosyal etkileri hakkında eğitici bilgiler; dünyada uygulanan yöntem ve tekniklere uygun olarak üç boyutlu modellemelerle ve gerçeklik etkisi ön plana çıkarılarak ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.

Narkotik Eğitim Tırı ile birlikte yapımı tamamlanan eğitim programları, yaşanmış öykülerden derlenen belgesel drama eğitim filmleri, web ve sosyal ağlar üzerinden kurgulanan kampanya ve organizasyonlar #gerçekleriöğrenin konsepti ile paket bir programa dönüştürülerek kurumların, yerel yönetimlerin, işletmelerin ve sivil toplum kuruluşlarının istifadesini sunuluyor.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Narkotik Eğitim Tırı; 16 Kasım’da Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu’nda olacak.

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)