adscode
adscode

Nokia'nında Android'i çıktı !

​Akıllı telefon pazerında rakiplerinin gerisinde kalan Nokia pazara yeni ürünü XL ile yeni bir giriş yapıyor.Ürünü ile oldukça iddialı olan Nokia bakalım kaptırdığı liderliği geri alabilecekmi..

Nokia'nında Android'i çıktı !
Bilim Teknoloji
Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener, Android uygulamalarını, Nokia ve Microsoft servislerini bir araya getirdikleri X Serisi ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunacaklarını belirterek, “Bu seriyle Nokia’nın tasarım anlayışı ve kalitesini, uygun fiyat segmentinde kullanıcılarımızla buluşturuyor olacağız.

4 inç’lik ekranı var

Uzun süredir beklenen Android uygulamalarını barındıran bu cihazın pazarda büyük heyecan yaratacağından eminiz” dedi.
Türkiye’de 14 Nisan tarihi itibariyle satışa sunulan Nokia X’in tavsiye edilen satış fiyatı 499 TL. İkinci çeyrek sonunda satışa sunulacak XL’nin fiyatı ise 599 TL olarak belirlendi. Nokia X’in teknik özellikleri şöyle sıralanıyor:
“4 inç’lik dokunmatik ekran. 1 Gigahertz işlemci, 512 MB Ram, 3 Megapiksel kamera, çift sim kart, 32 GB’ye yükseltilebilen ekran. Yeşil, ırmızı, açık mavi, sarı, siyat ve beyaz renklerinde.”

Genel müdürlükte bayrak değişimi

Nokia Türkiye’de genel müdürlük pozisyonunda da bayrak değişimi yaşandı. 2011 yılından beri şirketin genel müdürü olarak görev yapan çiçek Uyansoy İcan, görevi Sertaç Şener’e devretti. Şener, 1999’da Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Sekörde 15 yıllık deneyime sahip olan Şener, Nokia’da 2000’dan beri  pazarlama alanlarında görev yaptı. 1 Mayıs itibariyle ise yeni görevine başlayacak.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)