adscode
adscode

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ
Okullardan Haberler

Kurucu: Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı

Rektör: Prof. Dr. Kerim Güney

Kuruluş tarihi: 2009 

Bulunduğu il: Kayseri

Akademik birimleri:    Mühendislik, Güzel Sanatlar ve Tasarım, İktisadi ve İdari Bilimler, Sağlık Bilimleri ve Fen Edebiyat olmak üzere 5 fakültesi bulunuyor.  

Öğrenci sayısı: 3.401 öğrencisi var.

Akademik personel sayısı: 71 akademik personel görev yapıyor.

Burs olanakları: Adaylar LYS’de aldıkları puanlara göre yüzde 25, yüzde 50, yüzde 75 ve yüzde 100 burslu olarak öğrenim görüyor. Üniversitenin ayrıca, Başarı; Sanat, Kültür ve Spor bursları var. 

Yurt olanakları: 316 kişilik kız ve 316 kişilik de erkek öğrenci yurtları mevcut.

Öğrenci kulübü sayısı: 37 kulübü faaliyet gösteriyor. 

Öğrenim ücretleri: 20.000 TL ile 22.000 TL aralığında. 

Öğrenciler neden sizi seçsin?     

Üniversitemiz, modern eğitim metotları uygulayarak çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, küreselleşen dünyadaki gelişmeleri iyi okuyup anlayabilen, ihtiyaçlara uygun doğru ve hızlı çözümler üretebilen, araştırmacı, girişimci, paylaşımcı, ekip çalışmasında başarılı, sorunları çözebilen, teknolojik gelişmeleri izleyip faydalanabilen, bakış açısı geniş, toplumsal ve etik değerlere saygılı, sosyal ve kültürel yönü güçlü, başarılı bireyler yetiştirmeyi hedeflediği; güvenli, huzurlu ve modern üniversite kampüsü, dünya standartlarında eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetleri, yüksek burs imkânı, yan dal/çift ana dal yapma imkanı, uluslararası öğrenci değişim programları, nitelikli, genç ve dinamik akademik kadrosu, bahar şenlikleri, konserler, geziler, öğrenci kulüpleri olduğu için…

İletişim Bilgisi: www.nny.edu.tr


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)