adscode
adscode

ODTÜ Diploma Töreninden Renkli Görüntüler

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2014 - 2015 Eğitim - Öğretim Yılı Diploma Töreni, 28 Haziran 2015 Pazar günü, saat 17.30’da, ODTÜ Stadyumu'nda yapıldı.

ODTÜ Diploma Töreninden Renkli Görüntüler
Eğitim


Diploma Töreni’nin ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi (KKM) Kemal Kurdaş Salonu’nda, saat 13:30’da başlayan birinci bölümünde; doktora mezunlarına diplomaları verildi.

Törenin 17:30’da başlayan ikinci bölümünde; lisans programından dereceye girenlere diploma, sertifika ve ödülleri, lisans ve çift ana dal lisans programını tamamlayan öğrencilerimiz ile yüksek lisans mezunlarına diplomaları, yan dal mezunlarına yan dal sertifikaları verildi.

Bu yıl 2387 öğrenci lisans, 498 öğrenci yüksek lisans ve 130 öğrenci doktora diploması almaya hak kazandı.  Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Gizem Grünberg ile Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Murat Özatay üniversite birincisi oldu. ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu’ndan 196 lisans öğrencisi mezun olurken; Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Rustam Alashrofov ile Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Mohammad Askari kampus birincisi olarak mezun olmaya hak kazandı.




Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)