adscode
adscode

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu Yılın Girişimcisini Seçti

ODTÜ bünyesinde kurulan Genç Girişimciler Topluluğu, Kristal Ağaç ödülleri kapsamında Yılın Girişimcisi ödülüne armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim’i layık gördü

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu Yılın Girişimcisini Seçti
Üniversite
ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kristal Ağaç Ödülleri sahiplerini buldu. Kullanıcıların aradığı hizmete en kolay, en iyi ve en uygun şekilde ulaşmasını sağlayan armut.com’un kurucusu Başak Taşpınar Değim, ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından Yılın Girişimcisi ödülüne layık görüldü.

Aktif kullanıcı sayısı 230.000’e ulaşan ve sistemine her ay 2000’den fazla hizmet verenin katıldığı armut.com, geçtiğimiz dönemde ABD’de düzenlenen girişimcilik organizasyonunda Türkiye’yi temsil ederek Endeavor girişimi seçilmişti.

Yılın Girişimcisi ödülünü kazanan armut.com kurucusu Başak Taşpınar Değim, “Armut.com 2014 içinde başarı hikayesiyle önemli girşimcilik ödülleri aldı. Şimdi ise ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu’ndan bu ödülü almak bizim ayrı bir mutluluk sebebi. Zira, profesyonel ödül programları dışında girişimci ruha sahip gençlerin takdirini kazanmış olmak da bizler için çok değerli.” şeklinde konuştu.


 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)