adscode
adscode

ODTÜ Robot Günleri

Türkiye'nin ilk ve en köklü robot yarışmaları organizasyonu Uluslararası ODTÜ Robot Günleri!

ODTÜ Robot Günleri
Etkinlikler

 Robot teknolojisini daha yakından tanımak, işlevleri ve kullanım alanları hakkında bilgiler almak ve robotik alanda ilgi duyan katılımcılar ile bilgi paylaşımda bulunmak istiyorsanız Türkiye'nin ilk ve en büyük robot organizasyonu olan Uluslararası ODTÜ Robot Günleri’ni kaçırmayın!

    Çeşitli kategorilerden robot yarışmalarıyla, alanlarında uzman kişilerin katılacağı paneller, seminerler ile teknolojinin keyfini çıkarabileceğiniz 12.Uluslararası Robot Günleri 7-8 Mart 2015’de her zaman olduğu gibi bu sene de ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde…

    Robot Günleri, sadece düzenlenen çeşitli konferans ve atölye çalışmalarıyla robot teknolojisi ile akademik ya da profesyonel olarak ilgilenen bireyleri bir araya getirmekle kalmayıp, amatörleri de bu teknolojiye biraz daha yakınlaştırıyor.

    On bir yılı geride bıraktığımız organizasyonumuzda sumo, çizgi izleyen, serbest, çoklu mini sumo, mayın tarlası, arama kurtarma, labirent ve çöp toplayan olmak üzere 8 kategorileri yer almaktadır. Bu yarışmalara 1000’den fazla robot ve her sene olduğu gibi 8000'inin üzerinde ziyaretçinin katılımı bekleniyor.    
    İlgi duyan herkesin izleyici olarak katılabileceği Uluslararası ODTÜ Robot Günleri insanların robot Teknolojisi konusunda fikir edinmelerinin amaç edinildiği bir etkinliktir ve robotlara ilgi duyan herkes bu etkinliğe davetlidir.

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)