adscode
adscode

ODTÜ’lüler Burs İçin Koştu

​ODTÜ’lüler, dün gerçekleşen İstanbul Maratonu’nda ODTÜ Burs Fonları kapsamında 130 öğrenciye kaynak yaratmak için koştu.

ODTÜ’lüler Burs İçin Koştu
Üniversite
ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar’dan ODTÜ öğrencilerine geniş bir yelpazede toplam 354 kişi ODTÜ adına koşarak öğrenciler için burs bağışı toplamayı amaçlıyor.

Bu Pazar 36.’sı koşulan olan geleneksel İstanbul Maratonu’nda ODTÜ’lüler, öğrencilere burs yaratmak için koştu. ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüs Rektörü Prof. Dr. Turgut Tümer, akademisyenler, öğrenciler, mezunlar ve ODTÜ çalışanlarından oluşan 354 kişilik grup, “hayırseverlik koşusu” kapsamında 36. İstanbul Maratonu’nda koşarak, ODTÜ öğrencilerine aktarılmak üzere burs bağışı toplayor.

İstanbul ODTÜ Mezunları Derneği’nin organizasyonu ile toplanan 354 kişilik ODTÜ’lü grup koşarak bir kıtadan öbür kıtaya geçerken, ODTÜ Burs Fonlarına kaynak yaratmayı amaçlıyor. İstanbul ODTÜ Mezunları tarafından yapılan duyuruda bağışçılar listeden bir koşucu ismi seçerek istediği miktarda bağışı dernek tarafından duyurumu yapılan hesaplara yatırabiliyor. Yapılacak bağışlar doğrultusunda 130 öğrenciye burs sağlanması hedefleniyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)