adscode
adscode

Öğrenciler eğitim yılına mutlu başlayacak

Karşıyaka Belediyesi,15 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması yaptı.

Öğrenciler eğitim yılına mutlu başlayacak
Eğitim
Öğrencilerin yeni sezonda daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim görmeleri için okullara yönelik yatırımlarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, ilçenin 15 farklı eğitim kurumunda bakım, onarım ve yenileme çalışması yaptı.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Eğitimi her şeyin temeli olarak görüyoruz. Bu anlayışla, çocuklarımıza ve okullarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

15 OKULA HİZMET
Karşıyaka Belediyesi, yeni öğretim yılı öncesinde, eğitim kurumlarının yenilenmesine yönelik çalışmalarını tamamladı. Fen İşleri ve Park - Bahçeler ekipleri tarafından, toplam 15 okul binası bakım ve onarımdan geçirildi. Ankara, Mürşide Akyüz, Zübeyde Hanım, Hamdullah Suphi Tanrıöver, Gülsefa Firdevs Kapancıoğlu, Atatürk, Faik Muhittin Adam, Engin Hayri Özmeriç, Şair Eşref, İnci Şener, Mürşide Altınçubuk, Fuat Köprülü ve Selçuk Yaşar ilköğretim okulları ile Vali Erol Çakır Lisesi ve Nezahat Ertan Anaokulu';nun altyapı ve üstyapı eksikleri giderildi.

TÜM EKSİKLER TAMAMLANDI
Okulların ihtiyaçları doğrultusunda; dış cepheleri boyandı, çatıları onarıldı, boya malzemesi desteği sağlandı. Tuvaletler ve tretuvarlar yenilendi. Bahçe ve çevre düzenlemeleri modern hale getirildi.
Eğitim yuvalarına altyapı hizmetleri de götürüldü. Bu kapsamda, ihtiyaç duyulan okulların elektrik ve sıhhi tesisatları elden geçirildi. Korkuluklar onarıldı ve boyandı.
Yaklaşık bir ay süren çalışmalarla, okullar yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi.

“GELECEĞE YATIRIM”
Eğitime destek vermek için ellerindeki tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Eğitime verilen destek ve katkılar, geleceğe yapılan yatırımdır.
Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın iyi ve sağlıklı koşullarda eğitim alması çok önemli. Bunun için çalışıyoruz ve asli görevimiz olmamasına rağmen tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Gerçek Gündem

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)