adscode
adscode

Öğretmen Eğitiminin Yeniden Yapılandırılması İçin Bir Model Önerisi

Her yıl Kasım ayında gerçekleştirilen ve bir öğretmen geleneğine dönüşen VI. Ulusal Öğretmenim Sempozyumu'nda öğretmen yetiştirme modelleri tartışılacak.

Öğretmen Eğitiminin Yeniden Yapılandırılması İçin Bir Model Önerisi
Etkinlikler
MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi dekanı Prof. Dr. Mustafa ÖZCAN sempozyumun açılış konferansında yapacağı sunumda Öğretmen Eğitiminin Yeniden Yapılandırılması İçin Bir Model Önerisinde bulunacak.
 
Mustafa ÖZCAN Aralık 2013'te TÜSİAD için hazırlamış olduğu "Okulda Üniversite" başlıklı öğretmen yetiştirme modelini savunduğu raporda, ülkemizin kangren olan eğitim sorununa neşter vurmaktadır. Sayın ÖZCAN'ın dile getirdiği "Öğretmen Eğitimi Müfredatında Teori ve Uygulama Eşit Olmalı ve Eş Zamanlı Öğrenilmelidir" önerisinin 19. Milli Eğitim Şurasının toplanacağı bu günlerde eğitim gündemine önemli bir katkı yapması beklenmektedir.
 
Öncü Eğitimciler Derneği tarafından gerçekleştirilen Öğretmenim Sempozyumu bu yıl "Öğretmen Nitelikleri ve Yeni Öğretmen Arayışları" ana teması ile eğitimcilerle buluşacaktır.

Sempozyum 29 Kasım 2014 Cumartesi günü Üsküdar, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilecektir.

Öncü Eğitimciler Derneği'nden yapılan açıklamaya göre her yıl olduğu gibi bu sene de dinleyicilerden ücret alınmayacak. Katılımcılara sertifika düzenlenebilmesi için www.oncuegitimciler.org.tr üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)