adscode
adscode

Okul Öncesi Çocuklarda Beslenme Nasıl Olmalı?

Çorlu Optimed Tıp Merkezi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Metin KURT, okul öncesi dönemde çocukların beslenme alışkanlıkları ile bilgiler verdi.

Okul Öncesi Çocuklarda Beslenme Nasıl Olmalı?
Anaokulu
"Okul öncesi dönem hayatın en önemli dönemlerinden biri olduğunu ve bu dönemde içinde bulunulan çevre, alınan uyarılar, çocuğun fiziksel, zihinsel, sosyal ve ruhsal yönden büyüme ve gelişiminde önemli yere sahiptir.      
ÇOCUK KIRIK VE ÇIKIKLARI  
Optimed Hastanesi Ortopedi doktoru Op.Dr. Recep ÇALIŞKAN çocuklarda yaralanmalara değinirken yaz mevsiminde bunun yoğun olduğundan söz etti. Dr. Recep ÇALIŞKAN buyaralanmalarının %15 inde kolve bacakyaralanmaları görülür.       
ÇOCUK GRİBİ  
Grip, etkeni influenza virüsü olan, ateş, titreme, öksürük ve baş ağrısı belirtileri ile seyreden bir hastalık olduğunu belirten Özel Optimed Hastanesi Çocuk Hastalıkları ve Sağlığı Uzmanı Dr. Ali BAŞKENT oldukça bulaşıcı bir hastalık olup, üst solunum yollarını etkilediğini söyledi.Dr.Ali BAŞKENT ; bazen kulak ve sinüs enfeksiyonlarına da neden olabilir.       
AYAK MANTARINA DİKKAT!  
Özel Optimed Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzman Dr. Bilgin ÇINAR ayak mantarının genellikle genç ve erişkin erkeklerde görülen ve çok sık rastlanan bir deri hastalığı olduğunu anlatırken tedavisiyle ilgili ise , tedavisibasittir, ama çok inatçı ve dirençli bir hastalık olduğu için kolay kolay geçmez. "
www.egitimajansi.com

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)