adscode
adscode

Okul Servis Ücretlerine Zam Sinyali

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ' Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin servis zamlarıyla ilgili toplantısı 10 Eylül'de yapılacak. Zamlarla ilgili talepler değerlendirilecek ve açıklanacak'' dedi.

Okul Servis Ücretlerine Zam Sinyali
Ortaokul
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, okul servisi ücretleriyle ilgili, Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) servis zamlarıyla ilgili toplantısının 10 Eylül'de yapılacağını belirterek, ''Zamlarla ilgili talepler değerlendirilecek ve açıklanacak'' dedi.
Güney Kore'nin İstanbul Başkonsolosu Hong Jong-Kyoung, Topbaş'a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Topbaş, ''Okul servisi ücretlerine zam yapılacak mı?'' şeklinde soru üzerine, ''Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin servis zamlarıyla ilgili toplantısı 10 Eylül Pazartesi günü yapılacak. Öğrenci servisi yapanların talepleri varmış. Değerlendirmeyi pazartesi gününden sonra yapabiliriz. Zamlarla ilgili talepler değerlendirilecek ve açıklanacak. Tabii ki her iki tarafı da düşünmek zorundalar. Komisyon, hem öğrencileri hem de esnafımızı memnun edecek bir orta yol bulur inşallah'' diye konuştu.
Türkiye Eğitim
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)