adscode
adscode

Okulda kazan patladı, ortalık savaş alanına döndü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde iki ay önce yapımı tamamlanan ve 15 Nisan'da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu tarafından açılması planlanan ilkokulun kalorifer kazanı patladı. Ortalığı…

Okulda kazan patladı, ortalık savaş alanına döndü
Okullardan Haberler
Ereğli'nin Bölücek Mahallesi'ne iş adamı Kadir Kameroğlu ve eşi Nevişet Kameroğlu tarafından yaptırılan 18 derslikli ilkokulun kazan dairesinde patlama meydana geldi. 

İki katlı binanın zemin katındaki patlamada ortalık savaş alanına dönerken, mahallede bomba paniği yaşandı. 

Patlamada iki katlı kalorifer kazanının bulunduğu binanın duvarları tamamen parçalanarak kullanılamaz hale gelirken, üç otomobil ve 4 katlı iki ayrı bina da zarar gördü. 

Patlama sırasında kalorifer kazanının bulunduğu binanın ikinci katında kalan okul müdürü Rasim Durmuş olaydan yara almadan kurtuldu.

Yaşanan patlama sonrası Karadeniz Ereğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Alptekin Dursun, Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz'ın yanı sıra polis ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. 

Okulun açılış programında bir değişiklik yapılmayacağı açıklandı. Bakan Sema Ramazanoğlu'nun açılışı 15 Nisan'da gerçekleştireceği belirtildi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)