adscode
adscode

Okulda unutulan öğrenciyi itfaiye kurtardı

Temizlik yapan annesine yardım için okula gelen 12 yaşındaki kız öğrenci okulda kilitli kaldı

Okulda unutulan öğrenciyi itfaiye kurtardı
Okullardan Haberler
Olay, Gaziantep Kolejtepe Mahallesi'ndeki Dr. Cemil Karslıgil İlkokulu'nda meydana geldi. Temizlik görevlisi Hacer Cuma'nın birinci evliliğinden olan kızı Ayfer Ökkeş, okula giderek annesini beklemeye başladı. 

Annesi gelmeden bir sınıfı temizlemeye başlayan Ökkeş, okul görevlilerinin kapıları kilitleyerek ayrılması sonucu mahsur kaldı.

Okulun penceresinden gözyaşı dökerek yardım isteyen küçük Ayfer'in imdadına çevredekiler koştu. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, yangın merdiveniyle çıktıkları 4 katlı okulun 3'üncü katındaki Ayfer'i alarak indirdi. Başka bir okulda 4'üncü sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen Ayfer, haberi alarak okula gelen annesine sarılarak gözyaşı döktü. Ayfer Ökkeş, kurtarıldıktan sonra annesiyle evine dönerken şöyle dedi:

"Annem bu okulda temizlik yaparak para kazanıyordu. Bende ona yardım etmek için okul dağıldıktan sonra buraya geldim. Ben geldiğimde müdür, hademe öğretmenler vardı. Bir sınıfı temizledikten sonra çıkmak istedim kapıyı kilitleyip gitmişler. Beni burada unutmuşlar.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)