adscode
adscode

OKULLU EMLAKÇILIKTA LİSANS DÖNEMİ BAŞLADI

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi adında lisans eğitimi veren ilk bölümü açıldı.

OKULLU EMLAKÇILIKTA LİSANS DÖNEMİ BAŞLADI
Eğitim
Türkiye’de bugüne kadar sadece 15’e yakın üniversitede iki yıllık önlisans eğitim programının olduğunu hatırlatan TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun bu üniversitelerde Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümüyle uzun dönem ek kontenjanla öğrenci aldığını söyledi.

Emlağın Her Alanına Vakıf Nesiller Yetişecek

TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun gerçek emlak uzmanı yetiştirmek üzere 4 yıllık lisans eğitimi veren Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi’nin bu alanda tek bölüm olduğunu belirtiyor. Hakan Erilkun şöyle devam ediyor: “Bugüne kadar ilk olarak İstanbul Üniversitesi’nde başlayan Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümleri 2 yıllık ön lisans programlarıdır. Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi ise değerlemeden pazarlamaya, kentsel dönüşümden para ve sermaye piyasalarına kadar emlağın her alanına vakıf, çağın tüm gereksinimini karşılayacak kapasitede ve 4 yıllık lisans eğitimi veren tek bölüm. Bu bölümün Ankara Üniversitesi Uygulamalı Fen Bilimleri Fakültesi’nde açılmış olması da büyük bir avantaj.”

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)