adscode
adscode

On Yılda On Bin Kişilik Bursiyer Ordusu!

Eğitimi desteklemeyi misyon edinen IC VAKFI, onuncu yılında da yüzlerce başarılı öğrenciyi, bursiyerleri arasına ekliyor.

On Yılda On Bin Kişilik Bursiyer Ordusu!
Burslar
Fikri temellerini IC Holding’in kurucusu İbrahim Çeçen’in öğrenim yılları boyunca eğitimini tamamlamak için verdiği mücadeleden alan IC VAKFI bugün 10 bin kişilik bursiyer ordusuna sahip.
 
İbrahim Çeçen’in vakfı kurarak kurumsallaştırdığı bu eğitim seferberliği, bugün Günseli Çeçen başkanlığında, başarılı ancak ekonomik ve sosyal dezavantajları olan üniversite öğrencilerinin, maddi sıkıntılarını çözerek hak ettikleri eğitimi daha rahat sürdürmelerini ve tamamlamalarını sağlıyor.
 
Vakıf başkanı Günseli Çeçen’in: ”Biz sadece bursiyerlere burs yani para veren bir vakıf değiliz, onları hayata hazırlayan bir vakıfız. Tüm Çeçen ailesi olarak, eğitimlerini tamamladıklarında Türkiye’nin kalkınmasına katkıda bulunacağına inandığımız gençlere yol arkadaşlığı yapıyoruz. Ayrıca ülkemizin eğitim ve sağlık sorunlarına çözüm üretecek, kültür ve refah düzeyini yükseltecek yenilikçi projeleri hayata geçirerek, toplumun her kesimini ve özellikle de gençleri destekleyici projelerle, ulusal ve uluslararası boyutta toplumumuzun kimliğini, farkındalığını, kültürel ve sanatsal anlayışını güçlendirmek ve yeni nesillere aktarmak bilinciyle görevimizi layıkıyla yerine getirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İzlediğimiz bu yolda sosyal sorumluluk anlayışıyla, vakfımız, genç nesillere daha iyi bir gelecek bırakma umudu ve hedefindedir.”  diyerek tanımladığı faaliyetler içerisinde, 2007 yılında Ağrı’da yapımına başlanan ve tamamı devlete bağışlanan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi vakfın Türkiye’nin geleceğine yönelik en büyük yatırımı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 2009-2010 öğretim yılı itibarı ile eğitime başlamış olup,  şu an bünyesinde 4 fakülte, 4 yüksekokul, 2 meslek yüksekokulu ve 2 enstitü bulundurmakta.
 
Vakıf bir bursiyer ordusu kurmanın yanı sıra bugüne kadar ulusal ve uluslararası birçok projeye de imza attı, Ankara, Ağrı, Erzincan ve Van’da da 5 ilkokul yaptırdı.
 
IC Vakfı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında 650 başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan üniversite öğrencisine karşılıksız burs verdi.
 
Vakıf bu yıl da yüzlerce başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan öğrenciye burs vermeye hazırlanıyor
 
IC Vakfı bu yıl da Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmak isteyen, burs için vakfa destek sağlayacak gönüllüleri ve kendilerine başvuracak başarılı öğrencileri bekliyor. Burslar hakkında daha detaylı bilgi www.icvakfi.org.tr adresinden edinilebilir.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)