adscode
adscode

Orta Okulda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

ÇANAKKALE’DE MERKEZ IŞIKLAR MUHARREM YILMAZ ORTA OKULUNDA, 4006 TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK ARAŞTIRMA KURUMU (TÜBİTAK) BİLİM FUARI AÇILDI.

Orta Okulda TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı
Okullardan Haberler
Çanakkale’de Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Orta Okulunda, 4006 Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Bilim Fuarı açıldı.

Merkez Işıklar Muharrem Yılmaz Orta Okulundaki Bilim Fuarının açılış törenine Çanakkale Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, İl Jandarma Komutan Kıdemli Albay Enver Aydın, Hava Kontrol Kıdemli Albay Hakan Cirit, Çanakkale Özel Eğitim Merkezi Komutanı Albay Nadir Çelik, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Recai Keleş ve Erdal Doğancı ve daire müdürleri ile okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışının ardından 41 proje katımcılar tarafından tek tek incelendi. Daha sonra Okul Müdürlüğünce çeşitli yayın evlerinin destekleriyle yapılan okuma köşesinin de açılışı gerçekleştirildi. Çanakkale Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu okul şeref defterini imzaladıktan sonra yaptığı konuşmasında, “Işıklar Muharrem Yılmaz Orta Okulunun öğrencilerinin ve öğretmenlerinin çağdaş bilim yolundaki gayretli çalışmalarına tanık olduk. Ülkemizin geleceğine olan inancım pekişti. Başta okul müdürümüz olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına tebrik ve teşekkür ediyorum” dedi. Bilim fuarı Muharrem Yılmaz Orta Okulu öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)