adscode
adscode

ÖSYM bu gidişle gözetmen bulamayacak!

ÖSYM her yıl onlarca sınav yapıyor ve milyonlarca gencin kaderini belirliyor. Ama yeni yönetim, tuhaf bir şekilde, sadece adayları değil, gözetmenleri de "taciz" ediyor.

ÖSYM bu gidişle gözetmen bulamayacak!
Günün Yazısı

Art niyetli bir düşünce içerisinde olduklarını sanmıyoruz. Ancak attıkları her adım rahatsızlık yaratıyor. Bu gidişle yakında, sınavda gözetmenlik yapacak öğretmen ve öğretim üyesi de  bulamayacaklar.

Neden mi? Aşağıdaki satırları okumanız yeter de artar. Bu yönde o kadar çok şikayet var ki, anlatmakla bitmez. Umarız sonraki sınavlarda daha dikkatli olunur:

 

Hala Paramızı Alamadık

 

"Son yapılan ÜDS sınavında eşim,  LGS sınavında ise hem ben hem de eşim salon başkanı olarak görev aldık,  yaşadığımız  sıkıntılardan sonra (görevli polislerin, bina sınav sorumlularının tavırları,  arabamın anahtarlarının içeriye alınmaması, sınavlar biteli 10 gün oldu hala para alamadık).. Üniversite öğretim elemanları olarak eşim ve ben konuştuğumuz bir çok hoca da artık bu sınavlarda görev istemeyeceğiz....Bundan sonraki ilk ÖSYM sınavında görevli eleman bulabilirlerse yapsınlar....Kişiye özel poşet içindeki sınav evraklarında   acaba kişiye özel kopya olmayacağının garantisini kim verebilir!!!"

  

Tüm Gelişmeler egitimajansi.com'da

 

YGS, LYS ve diğer tüm sınavlara yönelik gelişmeleri anında sitemizde bulabilirsiniz. Bu konuda aklınıza takılan soruları ve karşılaştığınız sıkıntıları bizimle paylaşırsanız, hem çözüm üretir hem de ilgililerin duymasını sağlarız

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)