adscode
adscode

ÖSYM'nin 2016 sınav takvimi belli oldu

​ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Demir: - "ÖSYM yönetimi olarak kurumun tarihinde bir ilke daha imza atıyoruz. 2016 yılı itibarıyla ÖSYM tarihinde sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı önceden belli olacak…

ÖSYM'nin 2016 sınav takvimi belli oldu
ÖSYM

ÖSYM yönetimi olarak ilk kez, 2016 yılına ait ÖSYM Sınav Takvimi'ni ve takvimde yer alan sınavların hangi tarihlerde ve kaç gün içerisinde açıklanacağını gösteren 2016 Sonuç Açıklama Takvimi'ni memurlar.net ile paylaştı.

Prof. Dr. Ömer Demir, bu uygulamayla adayların sınav sonuçlarının önceden hangi tarihte açıklanacağı hakkında bilgi sahibi olacaklarını, kişi ve kurumların planlamalarını bu zaman çizelgesine göre belirleyebileceklerini ifade etti.

- "Sonuç açıklama sisteminde de gerekli iyileştirmeleri sağladık"

ÖSYM olarak her türlü teknolojik gelişmenin, sınav uygulamalarına başarılı bir şekilde entegre edilmesine ek olarak, sonuç açıklama sisteminde de gerekli iyileştirmeyi sağladıklarını kaydeden ÖSYM Başkanı Ömer Demir, şöyle konuştu:

"ÖSYM yönetimi olarak, kurumun tarihinde bir ilke daha imza atıyoruz. 2016 yılı itibarıyla ÖSYM tarihinde sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı önceden belli olacak ve kamuoyu tarafından bilinecektir. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağının önceden belli olması, sınav yürütme sürecine ve sınav organizasyonuna önemli oranda katkı sağlayacaktır.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)