adscode
adscode

Oyuna daldılar, okulda mahsur kaldılar

Antalya'da, okulda oynarken kapının kilitlendiğini fark etmeyen 2 ilkokul öğrencisi, 2 saat sonra çıkarıldı

Oyuna daldılar, okulda mahsur kaldılar
Eğitim
Antalya'da iki öğrenci, kapısı kilitlenen okulda iki saat mahsur kaldı. 

Muratpaşa ilçesi Kışla Mahallesindeki Faruk Tugayoğlu İlkokulunun bahçesinde oyun oynayan çocuklar, okul içerisinde 9 yaşındaki Semih Buharlı ve 8 yaşındaki Yusuf Bademli isimli iki arkadaşlarının kilitli kaldığını belirterek, yoldan geçen bir vatandaştan yardım istedi. Vatandaşın ihbarıyla, olay yerine polis ve itfaiye ekipleri geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saattir okulda mahsur kaldıkları ve korktukları için kimseye aramadıkları belirtilen çocukların sağlık durumunun iyi olduğunu tespit etmesi üzerine kapıyı kırmadı. Polis ekiplerinin ulaştığı okulun müdür yardımcısı Ali Özer, okula geldi. Özer'den anahtarı alan itfaiye ekipleri, kapıyı açtı. Okul müdür yardımcısı okulda mahsur kalan çocuklara sarılırken, bu sırada bahçede bulunan çocuklar da itfaiye ve polis ekiplerini alkışladı. 

Okulda oyun oynadıkları ve bu nedenle kapının kilitlendiğini fark etmediklerini söyleyen çocuklar, önce korktuklarını ve bir süre okulda beklediklerini çıkacak bir yer bulamayınca da bahçede oynayan arkadaşlarından yardım istediklerini belirtti. Çocuklar, müdür yardımcısı Özer tarafından evlerine götürüldü.


AA

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)