adscode
adscode

Özel Efekt ve 3D/2D Dijital Sanat Eğitimleri BİLGİ'de Başlıyor

Dijital Deneyimler Akademisi, Oscar ödüllü özel efekt ve dijital montaj yazılımı "NUKE: Studio" ve Sahne/Set tasarımına özel içeriğiyle "Rhino 3D" eğitimleri, İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Decol Kooperatif…

Özel Efekt ve 3D/2D Dijital Sanat Eğitimleri BİLGİ'de Başlıyor
Üniversite
İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Decol Kooperatif, dijital ortamda prodüksiyon yapılan işlerde insanları sektöre hazırlamak amacıyla Decol Academy'i hayata geçirdi. İçeriğe ve pratiğe dayalı eğitimler veren Decol Academy, dünyada ve özellikle Hollywood'da büyük bütçeli prodüksiyonlarda sıkça kullanılan yazılım "Özel Efekt ve Dijital Montaja Giriş: NUKE Studio" sertifika programını açıyor.

Kalabalık bir ekip tarafından geliştirilen projelere uygun olan "NUKE: Studio" yazılımı yüksek seviyeli (high-end) işler çıkarmak için kullanılıyor. Senaryo temelli olması farklı alternatifler üretmek ve yazılımı esnek kullanmak adına büyük avantaj sağlıyor. Büyük görsel efekt firmaları yazılımı kendi isteklerine göre değiştirip, ihtiyaçları doğrultusunda da geliştirebiliyor.

Video çekim işi ile uğraşan, sinema, TV, web, dijital yayın alanında başarılı videolar ya da reklam projeleri hazırlamak isteyen ve kariyerine yeni bir yön çizmek isteyen herkes "Özel Efekt ve Dijital Montaja Giriş: NUKE Studio" sertifika programına katılabiliyor. Eğitimler, NUKE'un geliştiricisi The Foundry firmasında Türkiye'de tek onaylı eğitimci olan Ergin Şanal tarafından gerçekleştirecek.

84 saat (1,5 ay) süren eğitimin sonunda katılımcılar, sektörde çalışmak amacıyla sahneler oluşturup portfolyo yaratabiliyor, rotoskopi, rig removal (dijital giydirme), dijital boyama ve hazırlık teknikleri, keying, renk düzeltmeleri (color correction) ve Nuke 3D sistemi konularında bilgi sahibi olacak.

"RHINO: Dijital Beceriler/ Set ve Sahne Tasarımında İşlemsel Araçları Keşfetmek" eğitimi beş gün sürecek. Katılımcılar, temel 3D geometri tasarımı ve bilgisayarda tasarım stratejilerini öğretecek. Bu kurs gerçek objeleri 3D ortamda üretmek isteyen herkes için uygundur. (Mimarlık, Mobilya, İç Mimarlık, Heykel ve Sahne/Dekor Tasarımı)



Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü
Tarih: 10 Aralık 2015 – 16 Ocak 2016
Saat: Hafta içi: 16.30 – 20.30
Cumartesi: 13.30 – 19.30

Programa http://academy.decol.tv/index.php/ders-secimi/ adresinden kayıt yaptırılabiliyor.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)