adscode
adscode

'Özel Sağlık Meslek Liselerine Yine İşkence Ediliyor'

Sizden gelenler; 'Özel Sağlık Meslek Liselerine Yine İşkence Ediliyor'

'Özel Sağlık Meslek Liselerine Yine İşkence Ediliyor'
Eğitim
''Sayın Abbas Bey;

Geçen yıl sizinde üzerinde durduğunuz ve sitenizden yer verdiğiniz Özel Sağlık Meslek Liselerinin yaşadıkları sıkıntılar bu yıl tekrar yaşatılmak isteniyor.

MEB geçen yıl yeni açılan Özel Sağlık Meslek Liselerinin bir kısmını yayınladığı son dakika yönetmeliğiyle kapatmıştı.

Büyük bir kısmıda telafisi imkansız mağduriyetler yaşamıştı.

Maalesef MEB  bu yıl kaldığı yerden devam ediyor ve kapatamadığı Sağlık Meslek Liselerini bu yıl kaptmak için uğraşıyor.

Konunun özeti kısaca şöyle; Geçen yıl bizlerden hiç hesapta olmayan Hastane Protokolleri istenmişti.Kontenjanlarımızı yaptığımız protokollerin 2 de 1 i oranında olacağı söylenmişti, bu yılda 3 te bire düşürüleceği söylenmişti.

Bu yıl MEB in 10/06/2014 tarih ve 2356855 sayılı yazısıyla geçen yıl yaptığımız protokollerin tekrar yenilenmesi gerektiği söyleniyor.

Geçen yıl bu protokolleri yapana kadar canımız çıkmıştı.Bakanlık önlerinde sabahlamıştık.Bazı okullar protokoller karşılığında hastanelere milyarca lira para vermek zorunda kalmıştı.

Şimdi bu yıl bizlerden protokolleri yenilememiz isteniyor.Hemde geçen yıl imzaladığımız ve 10 yıl süresi olan protokolleri.Ona göre bir kontenjan belirleyeceklermiş.

Özel okullara bu kadar eziyet eden bir MEB olabilir mi..Var olan özel okulları kapatırken yeni özel okullar için teşvik verme peşinde olması enteresan.

Gençlerimizi zehirleyen,onlarca işletme var,devletimiz bunları destekliyor , okulları kapatıyor,kapatamadığını süründürüyor.Ne diyelim...''

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)