adscode
adscode

Özel Yetenekli Gençler Kep Attı

Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek üstün zekalı ve özel yetenekli öğrencilerin eğitim gördüğü TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nin, 2014-2015 eğitim - öğretim yılı mezuniyet töreni okul kampüsünde gerçekleşti.…

Özel Yetenekli Gençler Kep Attı
Özel Okullar

Mütevelli Heyeti Üyeleri ve Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katıldığı törende mezun olmaya hak kazanan 44 öğrenci diplomalarını aldı. 

Türkiye’de üstün zekalı ve özel yetenekli çocukların öğrenim görebildiği tek okul olan TEVİTÖL’ün son sınıf öğrencileri, TEVİTÖL Gebze kampüsünde Mütevelli Heyeti, TEV Yönetim Kurulu, TEV yöneticileri, öğretmenler ve velilerin katıldığı tören ile diplomalarını aldı. 

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç; “21. yüzyıl becerilerine hâkim, bilim ve düşünce üretiminde öncü ve gelecekte ortaya çıkacak yeni durumlarla başa çıkabilecek özelliklere sahip olan sizler, aldığınız yüksek seviye ve çok yönlü eğitim çerçevesinde hizmet eden liderler olacak, genç, yetişkin birçok kişinin geleceğe umutla bakabilmesini sağlayacaksınız. TEVİTÖL sizler için eğitim yolunda sıra dışı bir başlangıcı gerçekleştirdi. Gelecekteki başarılarınızın, meydan okuyarak devam edeceğine inanıyor ve sizleri alkışlayacağımız günleri heyecanla bekliyoruz. Aranızda yurt dışına çıkacak öğrencilerimiz de var, sizlerden özellikle ricam; ülkenizi gururla temsil etmeniz, dilinizi unutmamanız ve özünüze sahip çıkmanız olacaktır.” dedi. 

Bu yıl mezun olan 44 öğrenci ile beraber bu güne kadar 570 öğrencinin mezun olduğu TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi’nin başarılı öğrencileri mezun olduktan sonra öğrenimlerine Türkiye ve dünyanın en önemli okullarında devam ediyor.  

2014-2015 yılında Türkiye’nin 46 farklı ilinden toplam 271 öğrenciye eğitim veren ve özel yetenekli öğrencilerin, kendilerine ve çevrelerine katkıda bulunabilmeleri için standart MEB müfredatı yanı sıra farklılaştırılmış eğitim sunan TEVİTÖL, ülkemizin sesini dünyaya duyuracak geleceğin liderlerini yetiştirmeyi hedefliyor.  

 

 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)