adscode
adscode

Özgeçmişinizi oluşturun ve kemerlerinizi bağlayın!

Her dört iş ilanından birinde İngilizce kriteri yer alıyor. İngilizce, iyi bir iş bulmanın yanısıra kişinin mesleğindeki gelişmeleri takip etmesi açısından da çok önemli.

Özgeçmişinizi oluşturun ve kemerlerinizi bağlayın!
Etkinlikler
Yenibiris.com ve Kaplan İngiltere Dil Okulu, bu noktadan hareketle bir kampanya düzenliyor. 14 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında yeni özgeçmiş oluşturan ya da özgeçmişini güncelleyenler arasında yapılacak çekilişle 3 kişi İngiltere’deki Kaplan Dil Okulları’nda 4 haftalık eğitim şansı yakalayacak!
 
Türkiye’nin önde gelen iş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com’da, her dört iş ilanından birinde İngilizce, aranan kriterlerden biri. İş arayanlar arasında yapılan bir ankette İş arama sürecinde hangi eğitimi almak isterdiniz? şeklindeki soruya katılımcıların yüzde 60’ı “İngilizce” cevabını verdi. Yenibiris.com bu gerçekten yola çıkarak işbirliği yaptığı İngiltere’deki Kaplan Dil Okulları’na çekilişle 3 kişiyi eğitime gönderecek. İngilizce eğitimi 4 hafta sürecek ve aile yanında konaklama da eğitimle birlikte ücretsiz olacak.  
 
Çekilişe katılmak için 14 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında sitede kayıtlı bulunan özgeçmişini yenilemek ya da ilk kez özgeçmiş oluşturmak gerekiyor. Milli Piyango denetiminde 4 Haziran’da Trump Towers’da gerçekleştirilecek çekiliş sonuçları, 6 Haziran’da Radikal gazetesinde ve Yenibiris.com sitesinde açıklanacak. Çekilişi kazanan 3 kişi, İngiltere’de Kaplan Dil Okulu’nda 4 hafta genel İngilizce eğitimi ile birlikte aile yanı konaklama ikramiyesi kazanacak.
 
Kaplan Dil Okulları, dünyanın dört bir yanında 40 dil okulu bulunan, modern tesislere ve bulunduğu bölgenin kültürel, sosyal ve tarihi etkinliklerine kolay erişim sunan, çeşitli seviye ve programlarda dil eğitimi veren köklü bir kuruluştur. Kaplan Dil Okulları ile ilgili detaylı bilgiye ise http://www.kaplaninternational.com/tur/ adresinden ulaşılabiliyor.
 
Kampanyaya hemen katılmak için https://www.yenibiris.com/uye-girisi?landingpage=1 adresi ziyaret edilebiliyor. 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)