adscode
adscode

Pamukkale'de çift diploma!

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, İngiltere'nin Coventry Üniversitesi ile yapacakları işbirliğiyle öğrencilerin iki ayrı diploma sahibi olabileceğini bildirdi...…

Pamukkale'de çift diploma!
Üniversite

 

Prof. Dr. Ardıç, yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası işbirliklerini geliştirme çalışmaları kapsamında Coventry Üniversitesi ile bu ay içinde protokol imzalayacaklarını belirtti.

 

PAÜ'nün ''Uluslararası Araştırma Üniversitesi'' vizyonunu hayata geçirmekte kararlı olduklarını ifade eden Prof. Dr. Ardıç, protokolle ilgili şu bilgileri verdi:

''Öğrenci değişimiyle ilgili çift diploma lisans programı hayata geçirilecek. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin ilk üç yılda almış olduğu dersler, Coventry Üniversity Faculty of Business, Environment and Society tarafından eşdeğer sayılacak.

Öğrencilerimiz son sınıfta söz konusu üniversitenin yıllık harcını ödeyerek bir öğretim yılı ders alırlarsa Coventry Üniversitesi mezunu kabul edilip diploma verilecek. Bu öğrencilerin son sınıfta Coventry Üniversitesinde aldığı dersler, fakültemizce eşdeğer kabul edilerek ya da eksik kredi tamamlatılarak PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin ilgili bölüm diploması da alacak. Böylece öğrencilerimiz iki ayrı diplomaya sahip olabilecek.''

Prof. Dr. Ardıç, aynı Coventry Üniversitesi ile ortak MBA programı geliştirilmesinin planlandığı da belirtti.

 

 

 


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)