adscode
adscode

​Paykasa, Paykwik, Otopay, Cashixir, Astropay

Firma olarak Paykwik gibi sanal kartların satışını ve pazarlamasını gerçekleştiriyoruz.

​Paykasa, Paykwik, Otopay, Cashixir, Astropay
Günün Manşetleri

Firma olarak Paykwik gibi sanal kartların satışını ve pazarlamasını gerçekleştiriyoruz. Satışını gerçekleştirdiğimiz sanal kartların her biri yasal amaçlar doğrultusunda hukuki şartlara uygun bir çerçevede kullanılmaktadır.

www.sanalkartlar.com ön ödemeli kart sistemleri firmamız sizlere düşük komisyonlu aynı zamanda da kaliteli sanal kart satışları sunmaktadır. Firma olarak gerçekleştirmiş olduğumuz tüm satışlarımızda siz değerli müşterilerimizin güvenini kazanmayı ve ilişkilerimizi satış öncesinden sonrasına kadar her anda sürdürmeyi planlıyoruz.

Firma olarak sizlere her an hizmet vermekteyiz. Astropay gibi sanal kartları internet sitemiz üzerinden istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz her an satın alabilirsiniz. İnternet sitemizde yer alan canlı destek hattı üzerinden sanal kartlar ile ilgili merak ettiğiniz sorulara cevap bulabilirsiniz. Ardından satın almak istediğiniz kartı ve miktarını seçerek, sanal kart bilgilerinize ulaşabilir ve internet üzerinden alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Firma olarak Otopay gibi pek çok sanal kartın satışını gerçekleştiriyoruz. Siz de internet üzerinden yaptığınız alışverişlerde güvenli olmak istiyorsanız satışını gerçekleştirdiğimiz Paykasa sanal kartı alıp kullanabilirsiniz.

Paykasa Sanal Kartın Özellikleri Nelerdir?

Elektronik ödeme sistemleri arasında en çok tercih edilen sanal kartların başında gelen bu kart sizlere güvenilir bir alışveriş yapabilme imkanı sunuyor. Ancak bu konuda sanal kartın kodunu aldığınız firmanın da güvenilir olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü piyasada sanal kart satışı yapan pek çok dolandırıcı firma vardır. Siz paranızı ödemenize rağmen sanal kartınızın kodunu alamayabilirsiniz. Bu sebeple sanal kartınızı güvenilir yerden almak önceliğiniz olmalıdır. Biz de firma olarak sizlere güvenilir sanal kart satış hizmeti sunuyoruz.
  • Paykasada size 16 haneden oluşan bir kod numarası verilir ve alışverişlerinizi bu kod ile yaparsınız. Paykasanız ile online alışveriş sitelerine kendi kredi kartı bilgilerinizi vermez, sadece içinde sizin belirlediğiniz miktarda para yüklü olan kod ile alışveriş yaparsınız. Bu sayede internette güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.
  • Paykasanın içine yüklemiş olduğunuz para miktarı Cashixir sanal kartında da olduğu gibi tek seferde kullanılır ve alışveriş sonrasında kart imha edilir. Tekrar alışveriş yapmak istediğiniz zaman yeni bir kod alarak yeniden alışveriş yapabilirsiniz.
  • Sanal kartlar arasında en çok tercih edilen paykasanın bozdurma özelliği de bulunmaktadır. Eğer alışveriş yapmaktan vazgeçerseniz paranızı bozdurarak geri alabilirsiniz. İstediğiniz her an paykasanızı bozdurabilir ve paranızı iade alabilirsiniz. Paykasanın bu özelliği yanında nakit para taşımak istemeyen kişilere bir avantaj sağlamıştır. Dilerseniz paykasanızın içine paranızı yükleyebilir ve dışarı çıktığınız zaman paykasanızı bozdurarak paranızı harcayabilirsiniz.
  • Bu sanal kart her türlü alışveriş sitesinde kullanılabilmektedir. İnsanlar genelde oyun sitelerinde, film sitelerinde ve telefonlarına uygulama satın alma işlemleri esnasında bu sanal karttan faydalanmaktadır.
İnternet üzerinden alışveriş yapmanın kolaylığı, seçeneklerin çok fazla olması ve insanların çok fazla çaba harcamadan istediklerine ulaşabilmesi online alışverişe olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor. Ancak internet üzerinden yapılan alışverişler sırasında dolandırıclıkların da çok kolay yapılması insanları online alışveriş konusunda tedirgin etmektedir. Bu sebeple de internet üzerinden yapılan alışverişlerde insanlar artık sanal kartları kullanmayı tercih etmektedir. Sanal kartlar, ön ödemeli kart sistemleri olup sadece alışveriş yapacağınız miktar kadar limiti olan kartlardır. Firmamız gibi güvenilir olan firmalardan alacağınız sanal kartlar ile internet üzerinden güvenilir ve rahat bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Kartların tek kullanımlık olması güvenilirliği daha çok artırmaktadır. Siz de internet üzerinden güvenilir ve kolay bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız firmamızda satılmakta olan sanal kartlardan birini alabilir ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.
Astropay kart almak için www.sanalkartlar.com/astropay/ adresine tıklayabilirsiniz.
 
 
 
 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)