adscode
adscode

Pearson Türkiye’den Çocuklarınıza Bayram Hediyesi

Pearson Türkiye’nin eğitici çocuk kitapları kategorisinin iki kitabı “Tombik Ayı Hastalanınca” ve “Tombik Ayı Uyuyunca” kitap evlerindeki yerini aldı.

Pearson Türkiye’den Çocuklarınıza Bayram Hediyesi
Anaokulu
Dostluk ve yardımlaşmanın önemi
Tombik Ayı Hastalanınca’da tombik ayı beklenmedik şekilde rahatsızlanınca ona bakma işi arkadaşlarına düşüyor. Tombik ayıyı iyileştirmek için elinden geleni yapan dostları kısa bir süre sonra tombik ayının toparlanıp ayağa kalkmasını sağlıyor. Hayvanların her biri farklı bir görev üstleniyor. Kimi şifalı otlar toplayıp çay yapıyor, kimi sıcak çorba pişiriyor, kimi ise başına ıslak mendil koyuyor. Tüm bu çabaların sonunda tombik ayı düzeliyor ancak bir bakıyor ki ona yardım eden arkadaşları hastalanmış. Bu sefer hastaları iyileştirme işi tombik ayıya düşüyor. 
Tombik Ayı Uyuyunca’da kış uykusunda olan tombik ayının mağarasına teker teker arkadaşları geliyor ve birlikte eğlenmeye başlıyor. Bir şeyler yiyip keyifli vakit geçiren hayvanlar çok ses çıkarmasına rağmen tombik ayı uyumaya devam ediyor. Bir süre sonra kendiliğinden uyanan tombik ayı tüm eğlenceyi kaçırdığı için çok üzülüp ağlamaya başlıyor. Bunun üzerine arkadaşları tombik ayıya, o uyurken pişirdikleri yiyecekleri tekrar yapmaya söz veriyor ve hep birlikte eğlenmeye başlıyorlar. 
2 yaş üstü çocuklara yönelik her iki kitap ile çocuğunuz, hayvanların birbiriyle olan dostluğuna tanıklık ederek yardımlaşmanın önemini öğrenecek. Karma Wilson ve Jane Chapman tarafından yazılan, Gülbin Baltacıoğlu tarafından Türkçeleştirilen kitapların fiyatları 11,50 TL olarak belirlendi.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :


Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)