adscode
adscode

Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı

Bu sayfada Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı ilgili detaylı bir şekilde tedavisi ve tedavi merkezleri hakkında bilgiler yer almaktadır.

Penil Protez Nedir ve Penil Protez Ameliyatı
Sağlık
Erkeklerde pek çok farklı nedenden dolayı oluşan sertleşme sorunu özellikle cinsel hayatı durma noktasına gelmesi konusunda etkili olmaktadır. Bu durum farklı nedenlerden dolayı oluşacağından tercih edilecek olan tedavi seçenekleri de sorunun asıl nedenine göre belirlenmektedir. Özellikle ameliyatsız çözümler hastalar için daha etkili olsa da bu şekilde çözüm bulunamaması durumunda mutluluk çubuğu operasyonu ile hastanın normal duruma dövmesi sağlanmaktadır.

Uygulanacak olan penil protez nedir? Diye düşünenler bu konuda uzman doktor ile görüşme yaparak daha detaylı bilgi alabilirler. Penil protez sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin cerrahi operasyon ile bu sorununun çözülmesini sağlamaktadır. Protezin özellikle partner tarafından anlaşılmaması kişinin söylememesi durumunda herhangi bir değişiklik olmayacağı için anlaşılmamaktadır.

Penil Protez Çeşitleri

Sertleşme sorunu yaşayan erkeklerin bu durumdan kurtulmak amacı ile tercih ettikleri penil protez nedir? Diye düşünüyorsanız bu konuda uzman doktor ile görüşme yaparak daha fazla bilgi alabileceğiniz gibi protez olarak penisin sertleşme görevimi yerine getirdiğini de anlayabilirsiniz. Özellikle iki farklı tipte tercih edilebilecek olan protez seçenekleri farklı kullanım imkanı sunduğundan uzman doktor ile görüşme yapılarak karar verilmesi gerekir.
 
Şişirilebilir veya eğilip bükülebilir protez seçenekleri arasından kişinin yapısına uygun olacak seçimler yapılarak bu şekilde daha kaliteli sonuçlar alınabilir. Özellikle doğal görünmesi ve doğal olarak aynı işlevleri yerine getirmesi çiftler arasında cinsel ilişkinin sorunsuz olarak yaşanabilmesine imkan sağlamaktadır.

Penil Protez Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Ameliyata karar verilmesi durumunda hastanın eşinden ve diğer izinleri alması gerekir. Özellikle hastanın ameliyat için herhangi bir engeli olmadığının anlaşılması için gereken kontrollerin sağlanması ile bir gece önceden hastaneye yatırılmasına karar verilerek bu şekilde sabah ilk olarak enfeksiyon riskine karşın penil protez ameliyatı yapılarak sağlıklı sonuçlar alınması sağlanır.

Ameliyat yaklaşık olarak 1 saat kadar sürmektedir. Genel anestezi altında yapıldığından hasta herhangi bir ağrı hissetmeden operasyon tamamlanır. Operasyon sonrasında hasta bir gün gözetim altında tutularak kontrolleri yapılır. Ardından sorun olmaması halinde taburcu işlemleri yapılır.

Penil Protez Ameliyatı Kimler İçin Uygulanır?

Dünyada en sık uygulanan sertleşme sorununa çözüm olan penil protez ameliyatı ile başarılı sonuçlar alınmaktadır. Uzun süre sertleşme problemi yaşayan ve tedavi ile sonuç alamayan hastalara uygulanmaktadır. Hastanın şekeri olması durumunda bu konuda doktorundan izin alınması gerektiği gibi özellikle eşi izin vermeyen hastalara uygulanmamaktadır.

Sertleşme sorununun kesin çözümü için yapılan operasyon ile hastanın bu sorunu ortadan kaldırılarak cinsel hayatının yoluna girmesi sağlanır. Özellikle farklı bir rahatsızlığı olmayan hastalar için etkili sonuçlar alınmasını sağlayan operasyon seçenekleri arasında yer almaktadır. Kısa süren operasyonun riskleri her ameliyatta olduğu gibi bulunmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi almak isteyenler http://www.penilprotez.net adresinden her türlü bilgiye ulaşabilirler. 




 

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)