adscode
adscode

Periscope artık web'de

Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope, yeni özellikler edinmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haflarda yatay yayın özelliği alan uygulama artık web'de de çalışacak.

Periscope artık web'de
Sosyal Medya
Şu ana kadar Android ve iOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda kullanılabilen özelliğin web sürümü de mobildekine benzer özellikler taşıyor.

Periscope'u web'den kullananmak için WhatsApp'ın web sürümüne geçerken olduğu gibi karmaşık bir entegrasyon süreci izlenmesi gerekmiyor. 'Periscope.tv/' adresinin ardına Periscope kullanıcı adınızı yazarak sisteme girebiliyor, şifrenizle giriş yaptıktan sonra Persicope'u bilgisayarınız üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Peki sosyal medyaya yeni bir soluk getiren Periscope'un tüm özelliklerine hakim misiniz?

Kısa sürede milyonlarca kişinin üye olduğu uygulama hakkında bilmeniz gereken ipuçları ise şöyle: 

Nasıl daha fazla izleyiciye ulaşılır?
Periscope yayınınızı Twitter'a entegre ederek ve lokasyon servisinizi açarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz.

Kullanıcıların daha önce canlı yayın yapıp yapmadığı nasıl anlaşılır?
Bir kişinin aldığı kalp sayısına bakarak o kullanıcının daha önce canlı yayın yapıp yapmadığını anlayabilirsiniz

Periscope profil fotoğrafı nasıl değiştirilir?
Periscope profil fotoğrafınız doğrudan Twitter'dan alır. Persicope'taki profil resminizi değiştirmek için Twitter hesabınızdaki resminizi değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Periscope hangi modellerde kullanılır?
iOS ve Android işletim sistemi ile çalışan akıllı cihazlarda kullanılabilen Periscope kullanmak için iOS 7.1 ve üzeri, Android 4.4 ve üzeri işletim sistemine sahip bir cihaza sahip olmanız gerekiyor.

Dikkat faturanız kabarmasın!
Ve bir de uyarı: Persicope izlemeye dalarken internet data paketinizi kontrol etmeyi unutmayın. Zira, Periscope'ta 10 dakika boyunca orta çözünürlükte canlı yayın izlemek  yaklaşık 100 MB internet data kullanmanıza yol açıyor...

Mümkün oldukça Wifi tercih edin...
Ve bir de uyarı: Persicope izlemeye dalarken internet data paketinizi kontrol etmeyi unutmayın. Zira, Periscope'ta 10 dakika boyunca orta çözünürlükte canlı yayın izlemek  yaklaşık 100 MB internet data kullanmanıza yol açıyor... Mümkün oldukça Wifi tercih edin...

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)