adscode
adscode

PlayStation 4 Yok Satıyor

Sony'nin 24 saat içinde 1 milyon satmayı başaran oyun konsolu yok satıyor.

PlayStation 4 Yok Satıyor
Bilim Teknoloji
14 Kasım'da ABD'de satışa sunulan Sony'nin yeni oyun konsolu PlayStation 4 büyük ilgi gördü. 399 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulan cihaz 24 saat içinde 1 milyon satmayı başarırken, ABD'nin en büyük perakende zincirlerinden biri olan GameStop'tan yapılan açıklamada kısa sürede PS4 stoğunun tükendiğini ve yaklaşık 2.3 milyon müşterinin de sırada olduğuna dikkat çekilirken, şirketin başkanı Tony Bartel konuyla ilgili yaptığı açıklamada daha önce hiçbir konsolun bu denli ilgi görmediğini belirtti.
İNGİLTERE'DE DE TÜKENDİ

Globalde de satışa sunulan PS4'ün bu kez de İngiltere sınırları içinde tükendiği açıklandı. Gece yarısı satışa sunulan ve beklenenden büyük ilgi gören konsol 13 Aralık'ta Türkiye'de olacak.

8 çekirdekli x86 işlemci, 500 GB sabit disk, 8 GB RAM, Blu-ray/DVD okuyucu donanımına sahip yeni PS4 Dualshock 4 oyun kumandasıyla da dikkat çekiyor ve PlayStation 4 Eye olarak geçen Kinect benzeri aparatı için 59 dolar daha ödemek gerekiyor. Yeni konsolda, çevrim içi çoklu oyunculu oyunları oynayabilmek için PS Plus üyeliği de gerekiyor. Üyeliğin bir yıllık bedeli ise 50 dolar.


Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)