adscode
adscode

PMYO Sınav Sonuçları Açıklandı

​PMYO Polis Memurluğu Kadrosuna Aday Memur Olarak Atanacaklar.

PMYO Sınav Sonuçları Açıklandı
Diğer Kurum Sınavları



19 - 21 Haziran 2015 tarihinde yapılan 2015 yılı Polis Meslek Yüksekokullarından öğrenim süresini başarıyla tamamlayıp polis memurluğu kadrosuna aday memur olarak atanacaklara uygulanan sınav sonuçlarına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://payos.pa.edu.tr

3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu ve "Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği" hükümleri gereğince Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Polis Meslek Yüksek Okullarından 2 yıllık eğitimini tamamlayan öğrencilerin Polis Memuru rütbesine aday memur olarak atanmaları için, eğitim sonunda yapılacak sınavda başarılı olmaları gerekmektedir.

Bu kapsamda 2015 yılında Polis Meslek Yüksek Okullarında eğitimini tamamlayarak yapılan eğitim sonu sınavında toplam 5097 aday başarılı olmuştur.

Adaylar eğitim sonu sınavı sonuçlarını www.pa.edu.tr internet adresinden kendi T.C kimlik numaralarını girerek öğrenebileceklerdir.

Sınavda başarılı olan Polis Memuru adaylarının atamaları, "Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği" hükümlerine göre yapılacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.

Emoji ile tepki ver!

Bu Haberi Paylaş :

Etiketler :

Benzer Haberler
    0 Yorum
  • Yorumu Gönder
  • Diğer Yorumlar (0)